prosze pomózcie przetłumaczyć

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

prosze pomózcie przetłumaczyć

Postautor: SWIERZA » 01 kwie 2009, 21:15

musze napisac list do swojego idola jako fan..

Piszę ten list gdyż… chciałam Ci powiedziec ż…e podziwam Twoją twórczość i jestem Twoją wielką fanką. Wiem ż…e dostajesz pewnie mnóstow takich listów ale mam nadzieje ż…e mój przeczytasz.
Znam wszystkie twoje piosenki, niektóre teksty bardzo mnie poruszają i uważ…am ze jestes wielki w tym co robisz. Twoj film oglądałam już… chyba setki razy.
Podziwiam Cię za to co robisz i współczuje złych doświadczeń w ż…yciu. Godna podziwuj jest Twoja miłośc do córki, jesteś dobrym ojcem.
Chiałabym Cię poznać, jest to moim wielkim maż…eniem. Fajnie by było gdybyć kiedys zagrał w polsce.
Mam wielką nadzieje ż…e odpowiesz mi na mój list.
Twoja prawdziwa i oddana fanka
Agata
SWIERZA

Re: prosze pomózcie przetłumaczyć

Postautor: Pro eng ale nie tu xD » 01 kwie 2009, 21:36

SWIERZA pisze:musze napisac list do swojego idola jako fan..
i have to write a letter to my idiol as a fan.

I am writting to u thx to my teacher who told me to do so xD

I am writting to u cause i want to tell u that i admire ur creative activity/ works, and that i am great fan or u. I know that u receive lots of letters as mine but i hope u will read mine. i know all ur songs, some lirycs r very touching and i think that u r great in what u do. Ur film, i have watched thousand times i think. I admire what u do and i feel sorry about ur bad experiences in life. Even more admirable is ur strong love to ur daughter, ur a good father. I wish i could meet u, it is my greatest dream. It would be nice if u would be so kind and play concert in Poland. DZIEWCZYNO NAZWA OJCZYZNY Z DUZEJ LITERY!!!
Greatest fan of u
Malgosia :P

moga byc jakies usterki ale watpie. jestem z deczka zajeta pozdro dzieciaku

Piszę ten list gdyż… chciałam Ci powiedziec ż…e podziwam Twoją twórczość i jestem Twoją wielką fanką. Wiem ż…e dostajesz pewnie mnóstow takich listów ale mam nadzieje ż…e mój przeczytasz.
Znam wszystkie twoje piosenki, niektóre teksty bardzo mnie poruszają i uważ…am ze jestes wielki w tym co robisz. Twoj film oglądałam już… chyba setki razy.
Podziwiam Cię za to co robisz i współczuje złych doświadczeń w ż…yciu. Godna podziwuj jest Twoja miłośc do córki, jesteś dobrym ojcem.
Chiałabym Cię poznać, jest to moim wielkim maż…eniem. Fajnie by było gdybyć kiedys zagrał w polsce.
Mam wielką nadzieje ż…e odpowiesz mi na mój list.
Twoja prawdziwa i oddana fanka
Agata
Pro eng ale nie tu xD