1 slowo

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

1 slowo

Postautor: Pomocy prosze » 01 kwie 2009, 20:49

Witam, mam maly problem. chodzi mi o slowko z j. angielskiego ktore brzmi
dearrangement nie moge go znalezc w zadnym slowniko. prosze o pomoc. pozdrawiam i za ew odpowiedzi serdecznie dziekuje
Pomocy prosze

Re: 1 slowo

Postautor: gośćblala » 02 kwie 2009, 0:12

układ; ułoż…enie; szyk; struktura, umowa, urządzenie, przygotowania; formalności; sprawy
gośćblala

Postautor: Gość » 02 kwie 2009, 4:12

gośćblala pisze:układ; ułoż…enie; szyk; struktura, umowa, urządzenie, przygotowania; formalności; sprawy

dziekuje :D
Gość

Postautor: Irvette1 » 14 kwie 2009, 19:58

Mam nadzieję ze znasz przedrostki i przyrostki bo to ułatwia wtedy tłumaczenie takich słów jak "dearrangement". Z tłumaczeniem moż…e być trochę trudniej ja też… nie znalazłam tego słowa.
Irvette1

Postautor: Tarara » 15 kwie 2009, 22:40

Irvette1 pisze:Mam nadzieję ze znasz przedrostki i przyrostki bo to ułatwia wtedy tłumaczenie takich słów jak "dearrangement". Z tłumaczeniem moż…e być trochę trudniej ja też… nie znalazłam tego słowa.

skoro nie znalazlas to jaki jest sens Twojej wypowiedzi? ^^ nabijasz posty czy tylko sygnaluzujesz niewiedze? ^^ troche bez sensu ale coz...
znam "prefixsy sufixsy itd nawet wiem jak sie to poprawnie pisze," wiec odpowiadam skoro pytasz...
zalosne
Tarara