AP w krakowie- wieczorowe

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

AP w krakowie- wieczorowe

Postautor: megiiii_2006vv » 21 maja 2009, 21:38

Witam, napisałam mature z angielskiego rozszerzonego w granicach 70-79 % . nie jestem zbyt szczesliwa z tego powodu :( , no ale coz. czy ktoś orientuje sie ile % trzeba było miec w tamtym roku, aby dostac sie na ap na wieczorowe w krakowie ? bo na dzienne juz nie licze :( Czy w krakowie oprocz ap, uj sa inne uczelnie niepubliczne ? ( oprocz nnkjo twp)
megiiii_2006vv

angol

Postautor: Becket » 05 lip 2009, 18:25

być moż…e się dostaniesz na dzienne...wszystko jest moż…liwe zawsze warto wierzyć. Poza tym masz jeszcze NKJO UJ. Też… złoż…yłem na ap na angielski i mam wynik taki jak ty. Też… myśle o zaocznych.

ps. Gdzie złoż…yłaś w końcu papiery?
Becket

Re: AP w krakowie- wieczorowe

Postautor: SARAH2 » 06 lip 2009, 0:51

TERAZ JEST TO UNIWERSYTET PEDAGOGICZNY- JAk się tam dostaniecie to soki z Was wycisną- na anglistyce są same WIELKIE GłOWY na NKJO przy TWP też…; jeśli jesteście z tych okolic będą się z Wami liczyć; lepiej teraz się przyłoż…yć, aby mieć lepszą przyszłość. Trzymam kciuki!!! :kiss:
SARAH2
newbie

Postautor: megiiii_2006vv » 31 lip 2009, 20:22

hej Becket, w koncu zlozylam na wieczorowe sie moze spotkamy ;) pozdr.
megiiii_2006vv

Postautor: Gość » 31 lip 2009, 23:17

a moż…e chcecie kupic podrecznik do historii j. ang.An Outline of British history oraz The Elizabethan Courtier tam bedziecie z nich korzystac...
sprzedam po niskiej cenie
Gość

Postautor: Becket » 06 sie 2009, 18:14

megiiii_2006vv pisze:hej Becket, w koncu zlozylam na wieczorowe sie moze spotkamy ;) pozdr.

ja też… złoż…yłem na wieczorowe :spoko:
Pozdrawiam przyszłą koleż…ankę ze studiów :D
Becket

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 15:40

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken