co w 2 rozdziale?

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

co w 2 rozdziale?

Postautor: Gość » 05 wrz 2009, 23:42

witajcie juz kiedys pisalam tu o swojej desperacji zwiazanej z praca mgr
tematem jest milion razy omawiamy problem dyscypliny tylko, ze w szkole podstawowej
1 rozdzial zrobiony, ewentualne poprawki beda wiec spokojnie, pytanie dotyczy 2 rozdzialu
2.1 Research objective
What is the reason of discipline problems and how to deal with them.

2.2 Sample selection
In this section of a project we want to test children in classes 4,5,6 in primary school
The number of boys and girls will be given, the age, the level of learning.

I teraz czy rozdzial 2 to ma byc cos opisywane czy tylko dac np ankiete jaka bede wprowadzała....myslalam nad ankieta dla rodzica, nauczyciela i dla dziecka tlyko nie wiem czy tak mozna.
I czy w 2 rozdziale mam opisywac kazde z pytac tzn o co mi chodzi? czy jako rozdzial 2 dac te 3 ankiety czy kwestionariusze bo nie bardzo wiem na jakies zasadzie moj 2 rozdzial ma polegac.
w 3 wiem ze mam wyniki badan przedstawic to juz spokojnie, tlyko ten 2 rozdzial co tam konkternie ma byc oprocz ewentualnego kwestionariusza czy ankiety?

bede wdzieczna za jakies informacje
Gość

Re: co w 2 rozdziale?

Postautor: xeo » 06 wrz 2009, 1:03

W drugim rozdziale każ…dy z podpunktów musi być rozpisany szczegółowo, a nie jednym zdaniem jak powyż…ej.
Nie piszesz każ…dego pytania tylko opisujesz z czego będzie się składała ankieta (ile pytań otwartych, ile zamkniętych, czego będą dotyczyły, dlaczego właśnie ankieta, dla kogo ta ankieta i dlaczego itp.).
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Gość » 06 wrz 2009, 20:45

serdeczne dziekuje za opdowiedzi, wlasnie nie wiedzialam czy mam to rozpisywac czy tlyko nakiete strzelic...
fajnie serdeczne dzieki raz jeszcze;)
Gość

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 17:21

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken