jak tworzyc bazy danych

słówka, kolokacje, phrasal verbs, idiomy, slang, przysłowia

Re: jak tworzyc bazy danych

Postautor: kaczuszka77 » 24 wrz 2004, 4:57

mam konto, dostaje slowka na dzien ale jak mam utworzyc swoja wlasna baze slowek?
kaczuszka77
newbie

Postautor: Zielińska » 01 paź 2004, 12:56

Zielińska
newbie

Postautor: Margarittta » 09 paź 2004, 15:51

nie wiem jak mam załozyć sobie bazę danych?
Margarittta
newbie

Postautor: Masterix » 09 paź 2004, 20:30

Myślę, ż…e powinnaś o to spytać jakiegoś programistę...
Masterix
newbie

Postautor: Visitor » 10 paź 2004, 22:10

mam konto, dostaje slowka na dzien ale jak mam utworzyc swoja wlasna baze slowek?
Visitor

Postautor: bejotka » 11 paź 2004, 14:33

Masz rację, najlepiej korzystać z programu SuperMemo, który do niedawna mozna było kupić z nieparzystym numerem magazynu jezykowego Easy English Plus. Ale emisja tego magazynu uległa juz zakończeniu. Teraz mozna go kupić na stronie www.amercom.pl. Być moze wydawnictwo AmerCom wyda niedługo nowy magazyn np. ABC English Plus, ale to tylko moje przypuszczenie.

Wydaje mi sie jednak, ż…e autorce pytania chodziło o bazy do systemu nauki prowadzonego na tej stronie. Ambicją Redakcji portalu Angielski.edu.pl jest, by system ten dorównał systemowi Supermemo Online. Mam nadzieję, ze to się uda. Trzymam za to kciuki.
BJK
bejotka
fellow

Postautor: agasz » 11 paź 2004, 19:09

No wlasnie, jak tu - na stronie - tworzy sie bazy slow?
agasz
newbie

Postautor: pundit » 11 paź 2004, 20:57

Widzę, ż…e nie jest to dość intuicyjne. Autor rozwiązania technicznego, nasz programista (pwl) napisze w najbliż…szych dniach instrukcję uż…ytkowania.
Awatar użytkownika
pundit
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Gość » 12 paź 2004, 0:31

Niedługo pojawi się dokładna instrukcja korzystania z nauki online, narazie przeniosłem pole tworzenia nowej bazy na górę strony z bazami, powinno to zwiększyć czytelność.
Gość

Postautor: vlord » 11 cze 2022, 7:31

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricatorjuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken