Visitor pisze:Szukam chętnych do przetestowania nowej metody nauki słówek po angielsku który opracowaliśmy razem z moim męż em który pochodzi z Australii(oboje jesteśmy nauczycielami angielskiego).
Szczególnie mi chodzi mi o osoby które mają dość wkuwania słówek
Prześlij na mój e-mail twój stopień zaawansowania a ja wyślę ci zestaw ćwiczeń pozwalających opanowanie słownictwa w jak najkrótszym czasie.W zamian oczekuje tylko waszej opinii . barbarasnd@interia.pl
Visitor pisze:Szukam chętnych do przetestowania nowej metody nauki słówek po angielsku który opracowaliśmy razem z moim męż em który pochodzi z Australii(oboje jesteśmy nauczycielami angielskiego).
Prześlij na mój e-mail twój stopień zaawansowania a ja wyślę ci zestaw ćwiczeń pozwalających opanowanie słownictwa w jak najkrótszym czasie.W zamian oczekuje tylko waszej opinii . barbarasnd@interia.pl
Wojtek(mally65) pisze:Visitor pisze:Szukam chętnych do przetestowania nowej metody nauki słówek po angielsku który opracowaliśmy razem z moim męż em który pochodzi z Australii(oboje jesteśmy nauczycielami angielskiego).
--------------------------------------------------------------------------------------
Witam serdecznie i pozdrawiam z Wrocławia,
jeśli to dalej aktualne to ja też poproszę, poziom elementary (+basic).
Będę naprawdę BARDZO WDZIĘ CZNY za dosłanie zestawu na mojego maila: [url]wp69@op.pl[/url] Obiecuję rzetelną recenzję metody, bo jestem w trakcie intensywnej nauki.
Pozdrawiam.
Wojtek(mally65)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości