Proszę o pomóc w tłumaczeniu

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Proszę o pomóc w tłumaczeniu

Postautor: nerazzurri » 27 paź 2009, 3:26

Czy jest ktoś mógłby przetłumaczyć ten tytuł: "Struktura przestrzenno - funkcjonalna miasta Brodnicy na podstawie bilansu uż…ytkowania terenu
(stan na 2009 rok)". Z góry dziękuję
nerazzurri

Re: Proszę o pomóc w tłumaczeniu

Postautor: nerazzurri » 27 paź 2009, 3:29

nerazzurri pisze:Czy jest ktoś kto mógłby przetłumaczyć ten tytuł: "Struktura przestrzenno - funkcjonalna miasta Brodnicy na podstawie bilansu uż…ytkowania terenu
(stan na 2009 rok)". Z góry dziękuję
nerazzurri

pomoż…e ktoś mi przetłumaczyc opis rodziny na angielski????

Postautor: kasia322 » 14 lis 2009, 1:06

Nazywam się Ania Gibaszek. Moja rodzina składa się z 4 osób. Mojej siostry Karoliny, mamy Teresy i taty Jacka i mnie. Mieszkamy na wsi. Ja mam 19 lat. Lubię grać w siatkówkę, oglądać telewizję i jeździć na rowerze. Moja siostra ma 21 lat, jest studentką pedagogiki jej ulubionym zajęciem jest czytanie książ…ek i gazet. Jest wysoką brunetką. Tata ma 42 lata jest rolnikiem jego ulubionym zajęciem jest łowienie ryb. Ma krótkie ciemne włosy i jest dobrze zbudowany. Mama ma 43 lata jest gospodynią domową lubi gotować i chodzić na zakupy. Ma czarne kręcone włosy jest niska. Mamy 3 psy i 2 koty. Lubimy razem spędzać czas. W niedziele chodzimy razem do kościoła a później na spacer. Często odwiedzamy babcię. W święta przyjeż…dż…a do nas cała rodzina. W wolnym czasie oglądamy razem telewizję albo bawimy się z naszymi psami.
kasia322