teksty

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

teksty

Postautor: Asess » 16 lis 2009, 0:24

mam do przetłumaczenia 2 tekściki i jestem ciekawa czy zrobiłam to dobrze.z góry dziękuję za pomoc;)

Dzisiaj rano ogladałam film o dwóch dziewczynach,które postanowiły zmienić się(swój wyglad)w ciągu jednego dnia.Byłam ciekawa czy uda im się tego dokonać.Sądziłam,ż…e tak..Ku mojemu zdziwieniu obie wygladały jeszcze gorzej.

Today in the morning I watched Tv about two girls who wanted{resolved} to change themselves(their image)in one day.I was curiosited if they do this.I thought that "yes'...To my wonderment they was looked even worse.

Dziś rano obudziłam się bardzo wesoła,ponieważ… śnił mi się cudowny sen.
Śniłam,ż…e jestem sławną aktorką,modelką,piosenkarką,fotografką,projektantką mody.Spełniającą się na wszystkich polach młodą dziewczyną.Po prostu szczęśliwą kobietą..i moż…e komuś wydaje się to banalne,jednak postanowiłam,ż…e wprowadze sen w ż…ycie.

Today in the morning I woke up very happy,becouse dreamt myself wonderful dream . I dreamt that I was famouse actress,model,singer,fotographer,fashion designer.Self-fulfilling in all field young girl.Simply happy woman...and maybe someone seem that it is easy however I resolve that I bring in my life this dream.

Przepraszam za moż…liwe głupie tłumaczenie,ale tekst wcale się taki łatwy nie okazał jak mi się wydawało..oh! kocham moją Panią od angielskiego..niby te teksty takie płytkie,ale jednak duż…o się moż…na przez to nauczyć;)
Asess

Re: teksty

Postautor: Asess » 21 lis 2009, 3:25

czemu mi nikt nie odpisuję,;(..
?,,
Asess

Re: teksty

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 13:36

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken