Czy ktoś wie z jakiej książ…ki pochodzą skany?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Czy ktoś wie z jakiej książ…ki pochodzą skany?

Postautor: Piotrek.b » 25 mar 2011, 0:54

Witam serdecznie!
Nazywam się Piotr Brudny. W tym roku zdaje maturę z angielskiego, w ręce wpadła mi ciekawa kserówka, ale kompletnie nie wiem z jakiej książ…ki ona jest, a chciałbym pouczyć się z niej.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc i podać tytuł lub link do księgarni?
Straciłem dziś cały dzien na bezowocne poszukiwania...
Oto skany:
Obrazek
Obrazek

Z góry dziękuję :)
Pozdrawiam forumowiczów!
Piotrek.b

Re: Czy ktoś wie z jakiej książ…ki pochodzą skany?

Postautor: leeloo147 » 25 mar 2011, 1:55

Mary Stephens "New Proficiency. Reading"
leeloo147

Postautor: Piotrek.b » 25 mar 2011, 2:13

Dzięki :hura:
Piotrek.b

Postautor: leeloo147 » 25 mar 2011, 3:06

Nie ma sprawy :) Sama z niej korzystam. Ale czy to nie jest zbyt zaawansowana ksiazka jak na mature?
leeloo147

Postautor: jula 5 » 20 paź 2013, 16:13

Czy ma ktoś moż…e książ…kę z odpowiedziami do tej książ…ki: New Profficiency Reading? Marry... Rozwiązuję i opracowuję teksty, ale nie wiem gdzie mogę sprawdzić, czy poprawnie...
Będę wdzięczna za wskazanie linku lub książ…ki z odpowiedziami.
jula 5

Przekład książ…ki

Postautor: asienka710 » 29 lis 2013, 14:00

Witajcie moi drodzy,
Chciałabym Was prosić o pomoc w znalezieniu przekładu tej książ…ki "Teaching by Principles. An interactive approach to language pedagogy". Przeszukałam juz całego neta, gdzie tylko mogłam i nie znalazłam, chyba, ż…e źle tłumaczę tytuł na polski :/ Albo moż…liwe też…, ż…e poprostu nie została przełoż…ona i pozostaje oryginał :/ Ale jeśli ktoś z Was coś moż…e pomóc to będę bardzo wdzięczna :)
Z góry wielkie podziękowania :*
asienka710
newbie

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 17:57

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken