szukam gry do nauki j.angielskiego

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

szukam gry do nauki j.angielskiego

Postautor: Antipikal » 02 maja 2011, 15:42

Witam,

poszukuję gry do nauki j.angielskiego. Problem w tym, ż…e nie mam pojęcia ani jak się nazywa, ani kto ją wydał. Moż…e ktoś ją kojarzy??

Bawiłam się nią 18 lat temu. Składała się z kompletu plastikowych kwadracików z numerkami, które układało się w takim czerwonym plastikowym płaskim pudełku, które również… posiadało ponumerowane pola. O miejscu ułoż…enia puzzla decydowała odpowiedź według dołączonych do zestawu książ…eczek. Książ…eczki były ż…ółte i dotyczyły zarówno gramatyki jak i słownictwa. Po zrobieniu całego zadania pudełeczko się zamykało, odwracało do góry nogami i otwierało - oczom ukazywał się obrazek (złoż…ony z czerwonych trójkącików). Jeśli obrazek był zgodny z tym w książ…eczce przy zadaniu, znaczyło to, ż…e zadanie zostało w całości wykonane poprawnie.

Wiem, ż…e gra była dostępna w Polsce, bo bawiłam się tą grą w jednej ze szkół języka angielskiego i nawet moż…na było ją kupić.

Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź w tej sprawie. Przeszukałam cały internet pod róż…nymi hasłami, ale nic :(

Pozdrawiam!
Antipikal

Re: szukam gry do nauki j.angielskiego

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 18:11

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken