Kursy wakacyjny - kursy, które przenoszą w świat języka!

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Kursy wakacyjny - kursy, które przenoszą w świat języka!

Postautor: stosto » 22 maja 2011, 23:05

Jesteśmy w stanie zaoferować kurs wakacyjny, który sprawi, ż…e przeniesiesz się w świat języka!

Dlaczego?
Stosujemy nową formułę nauczania połączoną z zajęciami stacjonarnymi. Wszystko to w bardzo atrakcyjnej cenie.

Nie wierzysz? Wejdź na nasz kanał na Facebook'u. Tam odsłaniamy za darmo fragment tego, co dostaniesz na kursie wakacyjnym. Dołącz do blisko 200 osób, które już… uczą się na module 1 na http://www.facebook.com/znam.kod.angielski

Nauka na module 1 nic cie nie kosztuje - a zyskać moż…esz bardzo duż…o. :zdziwko:
P.S. Poszukasz głębiej na znam.kod.angielski - znajdziesz kurs audio z języka angielskiego, który zapewni ci komunikatywność!
stosto
newbie

a

Postautor: ssa » 17 cze 2011, 9:27

Myślę, ż…e warto stawiać na szkoły które mają w tym doświadczenie jak tfls..
ssa

Re: Kursy wakacyjny - kursy, które przenoszą w świat języka!

Postautor: kobi123 » 20 cze 2011, 0:11

dodam do grona jeszcze Archiblad, English For You, WSC
kobi123

Re: Kursy wakacyjny - kursy, które przenoszą w świat języka!

Postautor: misiuniaaa » 23 cze 2011, 0:20

Na kursie wakacyjnym w GB byłam kilkukrotnie. wspinam fantastycznie. nauczyłam się duż…o, poznałam świetnych ludzi. teraz, coby nie stracić kontaktu z językiem postawiłam na konwersacje z native speakerem i też… sobie chwalę. Generalnie stawiam i polecam kontakt z ż…ywym językiem. Daje znacznie więcej niż… nawet najlepsza książ…ka.
misiuniaaa