Opinie i komentarze nt. szkół językowych.
Postautor: kamila2-0 » 20 sty 2011, 19:24
Właśnie zapisałam się na kontynuację. Szkoła - lektorzy super. Ceny też
. Polecam.
-
kamila2-0
-
Postautor: Zowiejax » 10 maja 2011, 7:13
Jesli ktos sie mnie zapyta czy uczą, to przyznaje, ż
e uczą i to nawet dość dobrze, przygotowują do egzaminów tak jak trzeba...tak
-
Zowiejax
-
Postautor: mariola44 » 29 sie 2011, 22:28
Popieram. Tfls to szkoła z tradycjami która potrafi nauczyć.
-
mariola44
- newbie
-
Postautor: pen » 08 wrz 2011, 4:01
Uczyłam się w tfls do egzaminu CAE i muszę powiedzieć ż
e lektorzy w tfls są profesjonalni. Zajęcia nigdy nie były nudne. Zawsze dobrze przygotowani a konwersacje zawsze na ciekawe tematy a nie tylko plastikowe z szablonu jak to bywa w mojej poprzedniej szkole.
-
pen
-
Postautor: kurczak14 » 13 wrz 2011, 22:55
Po odbytym kursie w tfls uważ
am ż
e to dobra szkoła. Zajęcia prowadzą wykwalifikowani pracownicy, wysoki poziom. Bardzo dobrze dobrana byla grupa przez metodyka. W październiku będę napewno kontynuować naukę w tfls bo bez sensu zmieniać to co jest dobre i sprawdzone.
-
kurczak14
-
Postautor: amisz » 16 wrz 2011, 18:48
Wg mnie najlepszą szkołą językowa w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie, dzięki czemu moż
na duż
o nauczyć się na zajęciach. Podstawą jest też
lektor. Ja miałam szczęście i trafiłam na bardzo fajną Panią lektorkę z duż
ym doświadczeniem . Potrafiła wszystko dobrze wyjaśnić i nikt nie miał później problemów z ćwiczeniami i ze zdaniem egzaminu. A to jest najważ
niejsze.

-
amisz
-
Postautor: fantafanta » 23 wrz 2011, 15:10
ja tez głosuje na TAK!!!! TFLS to dobra szkoła językowa
-
fantafanta
-
Postautor: buran4 » 05 paź 2011, 14:49
polecam szkołe tfls. Dla mnie sa najlepsi w Warszawie. Dzięki tej szkole zdałem egzamin fce. Teraz ide na cae tez do tfls.
-
buran4
-
Postautor: arancia » 03 sty 2012, 17:08
Chodziłam na kurs do egzaminu FCE który bardzo gorąco polecam. Uczyła mnie świetna lektorka z duż
ym doświadczeniem którą pozdrawiam. Oczywiście egzamin zdany pozytywnie.
-
arancia
-
Postautor: zuza33 » 05 sty 2012, 3:47
potwierdzam. Tfls ma dobre kursy do CAE. Mają najwyż
szą zdawalność
-
zuza33
-
Postautor: Gość » 15 sty 2012, 17:13
chodziłam do TFLS w zeszłym roku, przygotowywałam się do egzaminu na studiach (ż
eby zaliczyć lektoraty). Nie wiem jak na innych ale na mnie metody z TFLS działają, mają chyba słusznie te miejsce w rankingu.
-
Gość
-
Postautor: karamba12 » 18 sty 2012, 16:53
Moż
na przemyśleć propozycję tej szkoły
-
karamba12
-
Postautor: tubył1 » 19 sty 2012, 15:42
Szkoła z klasą, ciekawe zajęcia, dobrzy lektorzy, przede wszystkim 20 lat na rynku, trudno się nimi zawiezć
-
tubył1
-
Postautor: czarna25 » 31 sty 2012, 5:09
Tak, potwierdzam. TFLS to szkoła z renomą i doświadczeniem. Potrafią przygotować do CAE.
-
czarna25
-
Postautor: wiggle » 25 lut 2012, 6:53
Zdałam GMAT ucząc się w szkole TFLS. Mają bardzo dobrych lektorów i dają gwarancję zdania egzaminu.
-
wiggle
-
Postautor: koszikos » 05 maja 2012, 2:44
GMAT jest trudny wiec jesli Cie przygotowali to szacunek.
-
koszikos
-
Postautor: moiksojan » 10 maja 2012, 1:34
właśnie szukałem szkoły do gmata, dzięki za podpowiedź
-
moiksojan
-
Postautor: kate32 » 05 cze 2012, 2:24
POtwierdzam, w TFLS potrafią bardzo dobrze przygotować do egzaminów. Zdawalność jest największa u nich.
wiggle pisze:Zdałam GMAT ucząc się w szkole TFLS. Mają bardzo dobrych lektorów i dają gwarancję zdania egzaminu.
-
kate32
-
Postautor: yelllk » 15 sie 2012, 17:31
to nic nowego, od dawna juz jak ktos chce sie przygotować do egzaminu waznego to wybiera tfls, robią tak też
lektorzy z innych szkół...
-
yelllk
-
Postautor: zmokujal » 08 wrz 2012, 7:02
No właśnie, dlatego nie wiem czemu niektórzy ludzie przepłacają i uczą się w droż
szych szkołach jak mają takie tfls na wyciągniecie reki
-
zmokujal
-
Postautor: Małgorzata P. » 14 wrz 2012, 13:59
Dziękuję, ja też
szukałam dobrej szkoły do GMAT
-
Małgorzata P.
-
Postautor: jaber24 » 11 paź 2012, 12:45
no własnie...ja szukałam szkoly. w Wawie są tak naprawdę dobre tylko 2 szkoły: English for You i TFLS.
zmokujal pisze:No właśnie, dlatego nie wiem czemu niektórzy ludzie przepłacają i uczą się w droż
-
jaber24
-
Postautor: sadik » 12 paź 2012, 8:43
A moż
e kursuk on line w english by phone ????
-
sadik
-
Postautor: talar2 » 12 paź 2012, 10:11
Małgorzata P. pisze:Dziękuję, ja też
szukałam dobrej szkoły do GMAT
Tak to dobra szkoła językowa
-
talar2
-
Postautor: derek4 » 27 lis 2012, 15:56
moja kolezanka wybrała sie do TFLS. Za małe pieniądze ma 2 kursy bo drugi dostała w gratisie
jaber24 pisze:no własnie...ja szukałam szkoly. w Wawie są tak naprawdę dobre tylko 2 szkoły: English for You i TFLS.
zmokujal pisze:No właśnie, dlatego nie wiem czemu niektórzy ludzie przepłacają i uczą się w droż
-
derek4
-
Postautor: souler » 27 lis 2012, 18:05
Jeż
eli chodzi o dobre kursy maturalne to ja nie mam wątpliwości, ż
e w Warszawie English For You jest fajnie ogarniętą szkołą, dobry wybór Nativów, zajmujących się mówieniem, ale i polscy lektorzy wiedzą jak pracować. System dualny to bardzo dobra metoda nauki języka angielskiego, a English FOr You właśnie naucza stosując tę metodę. Pytacie o Chada, Nolana I Trawisa, super paczka Amerykańców pracujących w tej szkole.
-
souler
-
Postautor: souler » 27 lis 2012, 18:08
Zresztą nie ma to tamto English For You i TFLS to potecjalnie najlepsze szkoły w Warszawie, są długo na rynku, mają super kadrę nauczycieli.
Więc jeż
eli ktoś się chce zapisać niech uderza albo do English For You, albo TFLS
-
souler
-
Postautor: eddi11 » 07 gru 2012, 17:37
Czy warto w tej szkole brać kurs do CAE
-
eddi11
-
Postautor: down22 » 09 gru 2012, 18:40
Myślę, ze tak
-
down22
-
Postautor: zalk » 10 gru 2012, 9:21
Wszystko i tak zależ
y od podejścia lektora
-
zalk
-
Postautor: darris » 10 gru 2012, 10:22
zalk pisze:Wszystko i tak zależ
y od podejścia lektora
Dokładnie tak
-
darris
-
Postautor: sekum » 02 sty 2013, 15:33
tez jestem tego zdania.
derek4 pisze:moja kolezanka wybrała sie do TFLS. Za małe pieniądze ma 2 kursy bo drugi dostała w gratisie
jaber24 pisze:no własnie...ja szukałam szkoly. w Wawie są tak naprawdę dobre tylko 2 szkoły: English for You i TFLS.
-
sekum
-
Postautor: lawiatok » 11 sty 2013, 21:51
TO prawda, ale z tych dwóch jednak bym wybrała TFLS a nie tę sieciówkę
-
lawiatok
-
Postautor: mcqueen » 13 sty 2013, 15:37
Polecam TFLS, zwłaszcza jeż
eli chcesz pzygotować się do egzaminów CAE lub TOEFL. Ja u nich oba te kursy zaliczylem i z uzyskaniem dobrych wyników z tych egzaminóe nie miałem ż
adnych problemów. Polecam takż
e ze względu na to, ż
e mają w promocji darmowe kursy i konwersacje z nativami.

-
mcqueen
-
Postautor: szympnd » 11 lut 2013, 23:41
zasadniczo przygotowują do każ
dego certyfikatu naprawdę dobrze, konkretnie
-
szympnd
-
Postautor: bargyy » 18 mar 2013, 21:36
To prawda. Potrafią dobrze przygotowac do egzaminow. Szczegolnie do GMAT i LCCI
-
bargyy
-
Postautor: awiiiun » 09 kwie 2013, 23:52
W porównaniu do konkurencji, to... nie ma porównania tfls jest najlepsza
-
awiiiun
-
Postautor: renia44 » 03 maja 2013, 17:38
ja uczyłam się w TFLS w zeszłym roku i z czystym sercem mogę każ
demu polecić. byłam na poziomie A2 i przygotowywałam się do FCE.
-
renia44
-
Postautor: kubusbig » 27 maja 2013, 16:27
Zgadzam się z tym. Bardzo dobre mają metody nauczania i faktycznie kadra lektorów na najwyż
szym poziomie
bargyy pisze:To prawda. Potrafią dobrze przygotowac do egzaminow. Szczegolnie do GMAT i LCCI
-
kubusbig
-
Postautor: wielbada » 02 cze 2013, 16:18
Ja wybieram się na kurs wakacyjny do TFLS. Byłam już
na kursie przygotowującym do matury w tej szkole i było warto, bo maturę rozszerzoną zdałam na 90%. Chcę teraz przystąpić do egzaminu CAE dlatego z miłą chęcią wracam do TFLS. Jestem pewna, ż
e wynik będzie podobny do maturalnego

Polecam
-
wielbada
-
Postautor: ciasteczkow44 » 06 cze 2013, 19:25
mnie interesuje cae a w tfls -ie uczą najlepiej pod egzaminy
sekum pisze:tez jestem tego zdania.
derek4 pisze:moja kolezanka wybrała sie do TFLS. Za małe pieniądze ma 2 kursy bo drugi dostała w gratisie
-
ciasteczkow44
-
Postautor: megganka3 » 10 cze 2013, 23:29
nie tylko cae, mają duż
o dobrych kursów typu gmat czy lcci
ciasteczkow44 pisze:mnie interesuje cae a w tfls -ie uczą najlepiej pod egzaminy
sekum pisze:tez jestem tego zdania.
-
megganka3
-
Postautor: nienałt » 16 cze 2013, 22:23
zapisałem sie na kurs cae do tfls jestem zadowolony lektorzy sa naprawde na poziomie

-
nienałt
-
Postautor: efiner » 14 lip 2013, 18:27
ja tez tam chodzilam na kurs wakacyjny w ubieglym roku, teraz pewnie we wrzesniu pojde na gmat
nienałt pisze:zapisałem sie na kurs cae do tfls jestem zadowolony lektorzy sa naprawde na poziomie

-
efiner
-
Postautor: plumka23 » 15 lip 2013, 21:04
TFLS to super szkoła, mają świetnych lektorów i 20 letnie doświadczenie w nauczaniu, dlatego ciągle są w czołówce warszawskich szkół
-
plumka23
-
Postautor: zagrzebak » 22 lip 2013, 9:58
polecam szkołę językową TFLS - numer jeden w Warszawie, w TFLS są najlepsze kursy przygotowawcze do egzaminów FCE, CAE czy CPE
-
zagrzebak
-
Postautor: cleo_ff » 09 sie 2013, 16:24
zagrzebak pisze:polecam szkołę językową TFLS - numer jeden w Warszawie, w TFLS są najlepsze kursy przygotowawcze do egzaminów FCE, CAE czy CPE
zgadzam się, chodziłam do szkoły TFLS na kurs przygotowujący do FCE i polecam tę szkołę każ
demu, kto chce przystąpić do tego egzaminu
-
cleo_ff
-
Postautor: Jaro323 » 11 sie 2013, 22:12
Duż
o dobrego słyszałem o Tfls i myśle ze faktycznie coś w tym jest

quote="cleo_ff"]
zagrzebak pisze:polecam szkołę językową TFLS - numer jeden w Warszawie, w TFLS są najlepsze kursy przygotowawcze do egzaminów FCE, CAE czy CPE
zgadzam się, chodziłam do szkoły TFLS na kurs przygotowujący do FCE i polecam tę szkołę każ
demu, kto chce przystąpić do tego egzaminu[/quote]
-
Jaro323
-
Postautor: maartynaaa » 20 sie 2013, 11:22
TFLS to najlepsza szkoła w Warszawie, super lektorzy, wysoki poziom i niskie ceny
-
maartynaaa
-
Postautor: ciborek » 13 wrz 2013, 17:02
szkoła TFLS jest bezkonkurencyjna, po kursie maturalnym właśnie w TFLS, wcale nie czułem stresu przed maturą, i poszło bardzo dobrze
-
ciborek
-