Poszukuję jakiegoś dobrego repetytorium, które w dość przystępny, ale i dokładny sposób opisuje zasady gramatyki angielskiej (matura-p. rozszerzony). Jeśli ktoś zna dobre tytuły, będę wdzięczna.
witam ja zacząłem się w tym roku uczyć z repetytorium "Matura z języka angielskiego.Repetytorium" wydawnictwa Perfect, autor: Tomasz Staniszewski. Musze powiedzieć ż e jest tu wszystko czego potrzeba ż eby się dobrze przygotować do matury z angielskiego:rozmowy sterowane, opisy ilustracji, słowniczek,wypowiedzi pisemne. Książ ka bardzo tania. Polecam
Przeglądnij sobie Repetytoria i podręczniki od Lingo fragment każ dego z nich moż esz pobrać na komputer za darmo i sprawdzić ich zawartość przed decyzja o kupnie, a to pomaga w wyborze najbardziej odpowiedniego dla Ciebie podręcznika.
W sumie to chyba jednak najlepsze są repetytoria maturalne od wydawnictwa edgard. Nie są co prawda najtańsze na rynku ale nie są też znowu jakieś strasznie drogie.
Ja natomiast mogę polecić Ci repetytorium wydawnictwa Greg bo jest porządnie opracowane i tanie przez co na obecnie przetłoczonym rynku jest konkurencyjne.
Dobre repetytorium na pewno się przyda! To jest po prostu wspaniała sprawa moim zdaniem!
_______________________________ Prace magisterskie, a rynek pracy