nauka ang

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

nauka ang

Postautor: ppp1233e4 » 09 maja 2012, 0:51

powiedzcie mi co mam robic zeby szybko nauczyc sie angielskiego jestem teraz w uk i chce rozumiec co do mnie mówia macie jakies rady na pszyszpieszenie nauki
ppp1233e4

Re: nauka ang

Postautor: Gość » 09 maja 2012, 10:10

ppp1233e4 pisze:powiedzcie mi co mam robic zeby szybko nauczyc sie angielskiego jestem teraz w uk i chce rozumiec co do mnie mówia macie jakies rady na pszyszpieszenie nauki

Kiedyś na jakimś forum był post o ciasteczkach czy dropsach językowych. Zjesz takie ciasteczko, czy cukierka i znasz już… jedno słówko na zawsze. Kupuj sobie po kilogramie i wsuwaj ile wlezie. Pamiętaj, ż…e potem trzeba bedzie zastosować dietę Duncana, ż…eby wrócić do normalnej wagi. :P
Gość

Postautor: KamilKuczynski » 09 maja 2012, 18:37

ppp1233e4 pisze:powiedzcie mi co mam robic zeby szybko nauczyc sie angielskiego jestem teraz w uk i chce rozumiec co do mnie mówia macie jakies rady na pszyszpieszenie nauki

Jak byłem w Niemczech to pomogło przebywanie tylko i wyłącznie wśród obcokrajowców. Bardzo szybko łapiesz język.

A jak chcesz zacząć mówić to słuchaj duż…o róż…nych programów. Najlepiej podcastów z tekstami.

Żadnych innych cudownych metod nie znajdziesz.
"7 zasad szybkiej nauki angielskiej wymowy"-Dowiedz się jak swobodnie komunikować się po angielsku.
Kurs angielskiego na mp3"
KamilKuczynski
junior fellow

Postautor: gosso » 10 maja 2012, 15:42

To i tak masz szczęscie
gosso

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 21:18

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken