kala111 pisze:I oczywiście muszą lektorzy być odpowiednio docenieni finansowo
Karol. B pisze:Propozycja English For You moż na przyznać jest dobra, gdyż za bardzo ok kaskę moż na podszkolić się w języku, dodatkowe konwersacje z Nativami w pakiecie są rzeczywiście bardzo wiele dają, przyjazna obsługa,są bardzo elastyczni. Przede wszystkim kursy są ciekawe i zmuszają do mówienia. Polecam
33magnolia22 pisze:Ja uważ am kurs wakacyjny za dobrą rzecz
ready pisze:Ja polecam szkoły działające długo na rynku. Sama chodzę do szkoły działającej 20 lat- do TFLS. Pełen profesjonalizm i ciekawa oferta.
makkaa pisze:Uważ am, ze kursy wakacyjne to dobry moment na naukę języka, gdyż kursy są intensywiejsze
Magda Tymińska pisze:Zgadzam się bardzo waż ne wybierać firmy , które długo funkcjonują na rynku. W moim przypadku jeż eli chodzi o Warszawę rzetelną firmą jest szkoła English For You. Działają bardzo długo i od lat oferują dobrze sprawdzoną metodę nauki, zajęcia prowadzone zarówno przez polskiego lektora i anglojęzycznego na wszystkich poziomach zaawansowania. Przeszłam tam kilka poziomów od A1 do B1 i zawsze były zajęcia dzielone. Polski lektor - gramatyka, Native - konwersacja
maggi22 pisze:Jest to moze i skuteczne, ale po pierwsze trzeba mieć duż o czasu i kasy. Ja natomiast uważ am, ż e obiektywnie rozsądnym wyjściem jest zapisanie się do takiej szkoły, która oferuje zajęcia w małych grupach z rozbudowaną częścią konwersacyjną.
sercówka pisze:zapis do speak up był strzalem w 10koleż eńska atmosfera, sporo moich znajomych też tam poszło, więc jest jeszcze lepiej. przekazywanie wiedzy na duuuż y plus
maggi22 pisze:Jest to moze i skuteczne, ale po pierwsze trzeba mieć duż o czasu i kasy. Ja natomiast uważ am, ż e obiektywnie rozsądnym wyjściem jest zapisanie się do takiej szkoły, która oferuje zajęcia w małych grupach z rozbudowaną częścią konwersacyjną.
33magnolia22 pisze:Ja uważ am kurs wakacyjny za dobrą rzecz
maniek12 pisze:Wydaje mi się , ze nie ma czegoś takiego jak brak predyspozycji, a dobra szkoła powinna zanleż c odpowiednie rozwiązanie i doradzić jak ogarnąć sprawę.
szala1 pisze:Co sądzicie o nauce z dobrymi programami komuterowymi
Anonymous pisze:Zawsze liczy się lktor
kala111 pisze:I oczywiście muszą lektorzy być odpowiednio docenieni finansowo
sercówka pisze:zapis do speak up był strzalem w 10koleż eńska atmosfera, sporo moich znajomych też tam poszło, więc jest jeszcze lepiej. przekazywanie wiedzy na duuuż y plus
makkaa pisze:Uważ am, ze kursy wakacyjne to dobry moment na naukę języka, gdyż kursy są intensywiejsze
Maryć33 pisze:Niestety nie wszystkie szkoły oferują zajęcia z Nativami i to jest problem. Niekiedy czynią to, ale zającia są sporadyczne, więc kontakt z Nativami jest ograniczony
gssa pisze:maniek12 pisze:Wydaje mi się , ze nie ma czegoś takiego jak brak predyspozycji, a dobra szkoła powinna zanleż c odpowiednie rozwiązanie i doradzić jak ogarnąć sprawę.
Musimy jednak zakładać, ze część osób jest bardziej lub mniej zdolna językowo, waż ne jest takż e kiedy rozpoczynamy naukę języka obcego, gdyż wiadomo, ze osoby młodsze zdecydowanie łatwiej i wiele szybciej potrafią przyswoić sobie sporo nowych rzeczy. Oczywiście nawet starsi mają szansę, ale należ y wówczas uzboić się w większa cierpliwość i czekać na efekty. One oczywiście przyjdą
ready pisze:Ja polecam szkoły działające długo na rynku. Sama chodzę do szkoły działającej 20 lat- do TFLS. Pełen profesjonalizm i ciekawa oferta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości