pomuzcie mi jestem w agnli w glasgow na lotnisku od 2 dni

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

pomuzcie mi jestem w agnli w glasgow na lotnisku od 2 dni

Postautor: Patryk Kosinski » 15 lip 2012, 16:13

witam wszystkich.
Mam powazny problem. Facet mnie oszukal z praca :stres: i siedze juz tu drugi dzien telefon mi sie rozladowal a musze jakos skombinowac 120 funtow na droge powrotna ja nie rozmawiam po angielsku znam tylko perfekt j .francuski i niemiecki podstawowy czy ktos by mi przetlumaczyl pare slow z PL- ANG

Przepraszam jestem z Polski zbieram na bilet do polski
Dolozy sie pan / pani

Bede bardzo wdzieczny wzamian jak bedziecie chcieli cos po francusku przetlumaczyc to do mnie
Bardzo was prosze
P.S Patryk
:stres: :(
Patryk Kosinski

Re: pomuzcie mi jestem w agnli w glasgow na lotnisku od 2 dni

Postautor: Gość » 16 lip 2012, 10:47

Excuse me, I'm from Poland. I'm raising money for return ticket. Could you help me? - Czy ty/ pan/ pani moż…esz mi pomóc?
Gość

BRAWO KREATYWNI ;-)

Postautor: Anna Sprzeczka » 17 lip 2012, 5:13

Witam,

Mam nadzieję, ż…e sprawa finał będzie mieć szczęśliwy :-)

W razie problemów, proszę o kontakt na annastep@op.pl MAM ZNAJOMYCH W
LONDYNIE, ALE TEŻ W IRLANDII (DUBLIN), którzy moż…e by pomogli z mieszkaniem i pracą.

Pozdrawiam,

Anna Sprzęczka (LEKTORKA I TŁUMACZAKA J. ANGIELSKIEGO)

tel. +48 (0)662 793 024 // +48 15 836 38 37
Wrzawy 272
39-432 Gorzyce Tarnobrzeskie
woj. podkarpackie
POLAND
Anna Sprzeczka

Re: pomuzcie mi jestem w agnli w glasgow na lotnisku od 2 dni

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 21:46

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken