profesjonal pomoc wpisaniu prac po angielsku

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

profesjonal pomoc wpisaniu prac po angielsku

Postautor: emyllee » 18 maja 2011, 20:58

Moja specjalność to prace po angielsku. Magisteraskie, licencjackie, eseje, zaliczenia, prace semestralne, prace seminaryjne, prace maturalne, streszczenia, projekty, referaty, wypracowania, prace zaliczeniowe, inne na ż…yczenie klienta. Zwróć się do mnie! Rozwiąż…e Twój problem oferując pomoc w pisaniu, opracowaniu własnego tekstu. Pisze prace miedzy innymi: American Cultural Studies *English Cultural Studies *Applied Linguistics * Cognitive Linguistics * Comparative Linguistics * Computational Linguistics * Corpus Linguistics * Linguistic Typology * Morphology * Phonetics * Phonology * Pragmatics * Psycholinguistics * Semantics * Sociolinguistics * Theories of Syntax * I inne

Gwarantuję odpowiedź w ciągu 24 godzin i atrakcyjne ceny!

emyllee@o2.pl gg: 35815141
Jestem osoba prywatna, sama realizuje wszystkie projekty, wiec nie pobieram dodatkowych oplat za wspolprace z innymi jak na innych stronach internetowych.

http://pisanie-prac-po-angielsku-emyllee.weebly.com
emyllee

Re: profesjonal pomoc wpisaniu prac po angielsku

Postautor: robert grodzki » 18 maja 2011, 21:04

heh dzieki tego szukalem napweno skorzystam. pozdro
robert grodzki

Ja korzystałam z http://praceangielski.comuf.com/

Postautor: paczuszkam » 23 kwie 2012, 5:05

Ja korzystałam z tej stronki http://praceangielski.comuf.com/ i byłam bardzo zadwolona. Mają naprawde przystępne ceny i psza niezłe prace. Ja moją licencjacką zaliczyłam na 5! :)
paczuszkam

Polecam serwis Pisanie na 6

Postautor: zadowolonyzehejho » 10 wrz 2012, 22:19

Serdecznie polecam serwis PISANIE NA 6.

Gdyby nie oni to nie wiem jakbym sobie poradził. Praktycznie napisali całą moją prace licencjacką od podstaw. Obroniłem się na 5. Ceny też… mają niż…sze niż… inni.
zadowolonyzehejho

www.pisaniena6.republika.pl

Postautor: zadowolonyzehejho » 10 wrz 2012, 22:20

zadowolonyzehejho

Re: profesjonal pomoc wpisaniu prac po angielsku

Postautor: rozsądek » 28 wrz 2012, 14:35

Nie wiem, czy ktoś w ogóle sugeruje się takimi wpisami....przecież… jeśli ktoś odebrał prace i nawet był zadowolony to zamyka po prostu sprawę i nie chodzi po forach ż…eby wychwalać dany serwis tylko jeśli już… poleci komuś w swoim gronie. Tylko jeśli ktoś chce się wyż…yć, to pisze negatywne komentarze, albo konkurencja pisze posty negatywne nawzajem na siebie. Do tego każ…dy wchodzi na takie fora i wychwala siebie podając się za klienta, więc na czymś takim na pewno nie moż…na polegać. Trzeba samemu odezwać się do kilku serwisów, popisać, porozmawiać i wyczuć kto zna się na rzeczy. Są roż…ne ceny róż…ni ludzie - ale na pewno za każ…dą ofertą coś konkretnego idzie w ofercie. Nie wszystko od razu widoczne na pierwszy rzut oka, więc samemu trzeba zrobić dobre rozeznanie.
rozsądek

www.pisanieprac.grejt.pl

Postautor: zbychhhhhhhhhhhhh234 » 13 paź 2012, 22:52

Ja korzystałam z www.pisanieprac.grejt.pl

Zaliczyłam na 5. Świetny kontakt i nie było problemów z poprawkami. Fajny serwis.
zbychhhhhhhhhhhhh234