rossyl pisze:Tak, ja też się z tym zgadzam. W TFLS mają świetnych lektorów którzy potrafią profesjonalnie przygotować do GMAT. Zdałam 2 lata temu GMAT ucząc się w TFLS.Oczywiście w domu tez trzeba było swoje zrobić ale kurs był rewelacyjny.
entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
niki23 pisze:Tak, ja też uwazam ż e szkoła TFLS to dobry wybór. Sama tam chodzę na włoski.
truskawa2 pisze:Tak, ja też myślę ż e TFLS to dobry wybór.phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
nokket pisze:Ja właśnie szukam szkoły językowej dla córki. Najlepiej na woli. Zastanawiam się nad wyborem. Wiem ż e dobra jest TFLS.Widzę ż e duż o jest pozytywnych opinii na temat szkoły TFLS ale szukam szkoły blisko domu ( wola).Czy ktoś moż e mi coś polecić?
deresr pisze:Zgadzam się, bardzo wysoki poziom. Bardzo dobrze przygotowany lektor- Pan Oktawian, ciekawie prowadził zajęcia. Mogę polecić szkołę TFLS i kurs organizowany przez tą szkołę.truskawa2 pisze:Tak, ja też myślę ż e TFLS to dobry wybór.phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
sokkore pisze:Moja siostra zdałą GMAT właśnie po kursie w szkole TFLS. Myślę ż e jest to najlepsza szkoła jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu gmat.deresr pisze:Zgadzam się, bardzo wysoki poziom. Bardzo dobrze przygotowany lektor- Pan Oktawian, ciekawie prowadził zajęcia. Mogę polecić szkołę TFLS i kurs organizowany przez tą szkołę.truskawa2 pisze:Tak, ja też myślę ż e TFLS to dobry wybór.phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
truskawa2 pisze:Tak, ja też myślę ż e TFLS to dobry wybór.phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
merzeks pisze:Mają naprawdę porządne przygotowanie jeśli chodzi o uczenie do certyfikowanych egzaminów
komorow2 pisze:Nie tylko mają dobre kursy do GMAT. Ja moge polecić CAE. Wysoki poziommerzeks pisze:Mają naprawdę porządne przygotowanie jeśli chodzi o uczenie do certyfikowanych egzaminów
wertyka pisze:Faktycznie, ja też mam o tej szkole bardzo dobre zdanie. Dla mnie atutem w szkole TFLS jest to ż e mają akredytację MEN i dzięki temu wydają zaświadczenia/ świadectwa które są brane pod uwagę przez pracodawców oraz wyż sze uczelnie.komorow2 pisze:Nie tylko mają dobre kursy do GMAT. Ja moge polecić CAE. Wysoki poziommerzeks pisze:Mają naprawdę porządne przygotowanie jeśli chodzi o uczenie do certyfikowanych egzaminów
remek33 pisze:ale tez mowi o tym ilosc słuchaczy i ponad 20 lat doswiadczenia. faktycznie wiedza jak przygotowac czlowieka do egzaminowwertyka pisze:Faktycznie, ja też mam o tej szkole bardzo dobre zdanie. Dla mnie atutem w szkole TFLS jest to ż e mają akredytację MEN i dzięki temu wydają zaświadczenia/ świadectwa które są brane pod uwagę przez pracodawców oraz wyż sze uczelnie.komorow2 pisze:Nie tylko mają dobre kursy do GMAT. Ja moge polecić CAE. Wysoki poziommerzeks pisze:Mają naprawdę porządne przygotowanie jeśli chodzi o uczenie do certyfikowanych egzaminów
kaczedek pisze:Najlepiej wybierać takie szkoły, które specjalizują się w przygotowaniu do egzaminów i mają najwyż sze statystyki zdawalności egzaminów bo to o czymś świadczy... Ja właśnie w taki sposób wybrałem szkołę tfls. Dzięki temu zdałem gmat.
olsza88 pisze:kaczedek pisze:Najlepiej wybierać takie szkoły, które specjalizują się w przygotowaniu do egzaminów i mają najwyż sze statystyki zdawalności egzaminów bo to o czymś świadczy... Ja właśnie w taki sposób wybrałem szkołę tfls. Dzięki temu zdałem gmat.
Potwierdzam, ja też wybrałam szkołę TFLS ze względu na jej renomę i wysoką zdawalność egzaminów.
[/quote][/quote][/quote]jonikooo pisze:chyba jako jedyna prowadzi tak dobrze GMAT. Mają najwyż szą zdawalność.phial pisze:Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.entire5 pisze:Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, ż e jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duż a ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na duż ą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służ ą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, ż e duż y nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest waż ne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każ dym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na róż ne tematy ze speakerami z róż nych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu moż na oswoić się z róż ną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każ dy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości