24maska24 pisze:Moja koleż anka pracuje w czterech róż nych
mak22 pisze:W takim razie, czy taki lektor czuje jakiś związek z daną szkołą, skoro ma kilku pracodawców
Osiolek Porfirion pisze:A moż e najpierw podałbyś przynajmniej swoje "pierwsze litery imienia i nazwiska bądź pełne imię i pierwszą literę nazwiska" mądralo...
...w sumie to, czy lektor jest dobry, czy zły to moż e być BAAAARDZO subiektywna ocena, a poza tym ten wątek ma duż ą szansę na zostanie składnicą wszelakich zniesławień, potwarzy i oszczerstw...
no brawo, brawo...
gogle1 pisze:Nie łatwo spotkac dobrego Nativa
mak22 pisze:W takim razie, czy taki lektor czuje jakiś związek z daną szkołą, skoro ma kilku pracodawców
editor22 pisze:Polecam Panią J.Podgórską która uczy w szkole TFLS.
Patttii pisze:Polecam z English For You w Wawie - Nolan i Chad, bardzo wykwalifikowani Nativi z USA, bardzo dobrze potrafiący współpracować z polskimi lektorami realizując materiał kursu, polecam takż e Betate Kamińską, pracuje w English For You już ze 6 lat, bardzo opanowała moje problemy z gramatyką.
W tfls uczyła mnie kiedyś hiszpańskiego Magda Malison, gorąco polecam, a piękna kastylijska mowa stanie się jeszcze przyjemniejsza
dora33 pisze:Ja polecam Panią Melanię Misztal ze szkoły TFLS i Pana Norberta. Bardzo fajne zajęcia. Nikt sie nie nudził. Moż na duż o nauczyć się na samych zajęciach.
miorka pisze:Dobry lektor = doświadczenie + pasja + motywacja finanasowa
smerfetka33 pisze:dora33 pisze:Ja polecam Panią Melanię Misztal
ze szkoły TFLS i Pana Norberta. Bardzo fajne zajęcia. Nikt sie nie nudził. Moż na duż o nauczyć się na samych zajęciach.
Również polecam
miorka pisze:Dobry lektor = doświadczenie + pasja + motywacja finanasowa
dora33 pisze:Ja polecam Panią Melanię Misztal ze szkoły TFLS i Pana Norberta. Bardzo fajne zajęcia. Nikt sie nie nudził. Moż na duż o nauczyć się na samych zajęciach.
kosmykw pisze:Jeż eli chodzi o English FOr You w Warszawie to polecam Amerykanina Andrew, wydaje się, ż e nasza grupa nadaje z nim na tych samych falach, potrafi wzniecić emocje, jeż eli chodzi lektorów od gramatyki to polecam Patrycję pracuje w tej szkole bardzo długo i rzeczywiście potrafi gramatykę omawiać. Jest kliku dobrych lektorów w Archibaldzie, ale uczyłem się dawno i niestety imion już nie pamiętam
zalak pisze:Lektor musi mieć pasję do tego co robi
delfinek007 pisze:dora33 pisze:Ja polecam Panią Melanię Misztal ze szkoły TFLS i Pana Norberta. Bardzo fajne zajęcia. Nikt sie nie nudził. Moż na duż o nauczyć się na samych zajęciach.
Ja również polecam Panią Melanię, super zajęcia. Sama przyjemność
kosmykw pisze:Jeż eli chodzi o English FOr You w Warszawie to polecam Amerykanina Andrew, wydaje się, ż e nasza grupa nadaje z nim na tych samych falach, potrafi wzniecić emocje, jeż eli chodzi lektorów od gramatyki to polecam Patrycję pracuje w tej szkole bardzo długo i rzeczywiście potrafi gramatykę omawiać. Jest kliku dobrych lektorów w Archibaldzie, ale uczyłem się dawno i niestety imion już nie pamiętam
zeberek pisze:tak, TFLS to fajna szkoła. Ja mam zajęcia z Panią Agnieszką.Super prowadzi zajęciadelfinek007 pisze:dora33 pisze:Ja polecam Panią Melanię Misztal ze szkoły TFLS i Pana Norberta. Bardzo fajne zajęcia. Nikt sie nie nudził. Moż na duż o nauczyć się na samych zajęciach.
Ja również polecam Panią Melanię, super zajęcia. Sama przyjemność
NewSpeak.pl pisze:Dobry lektor, to lektor skuteczny; poza tym otwarty na ucznia i jego potrzeby; no i oczywiscie ze swietna znajomoscia jezyka, ktorego naucza. W Zielonej Gorze polecam swietnych i sprawdzonych native speakerow - Simon Kelly i Richard Sharp - moich swietnych wspolpracownikow w szkole www.newspeak.pl! warto oddac sie w ich rece - sukces gwarantowany!
adaa1 pisze:Metod nauki to jak diet tyle na rynku
D-mink pisze:adaa1 pisze:Metod nauki to jak diet tyle na rynku
ktoś coś napisze i nic nie wiadomo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości