Madzia Buzia pisze:Dwa lata temu zapisałam się na kurs na A1 do English For You, jako osoba początkująca, obecnie jestem już na kursie B2 w tej szkole językowej. Generalnie uważ am, ż e sposób prowadzenia zajęć bardzo mi pomógł, gdyż od samego praktycznie początku musiałam mówić. Układ z dwoma lektorami w grupie jest dla mnie fajną sprawą.
ssoo pisze:Słyszeliście o szkole Langus ??
snoopy345 pisze:heheh tuż po studiach, która pewnie ma zero pojęcia o przygotowaniu do egzaminów... Ja wolę lektorów z doświadczeniem. Taki lektor wie jak przygotować na co zwrócić uwagę lub z jakich materiałów uczyc się. Osobiście polecam szkołę TFLS.
kosmykw pisze:A w zakresie angielskiego prawniczego co polecacie na rynku ???
barka12 pisze:Mnie w English For You pasują dwie sprawy. Szkoła uczy tylko jednego języka tzn. angielskiego, po drugie w każ dej grupie jest osoba z kraju anglojęzycznego, po trzecie mają dobrze przygotowane i wyposaż one np w tablice interaktywne.
kosmykw pisze:A w zakresie angielskiego prawniczego co polecacie na rynku ???
ferretw pisze:w TFLS mają specjalistów od prawniczegokosmykw pisze:A w zakresie angielskiego prawniczego co polecacie na rynku ???
torfu2 pisze:Tak lepiej wybierać fachowców z jednej branż y
bodrys pisze:Na niż szych poziomach powinien być tylko polski lektor czy też już moż na próbować z Nativem
derwert pisze:tak, jako jedyna w warszawie tfls mają dobry prawniczyferretw pisze:w TFLS mają specjalistów od prawniczegokosmykw pisze:A w zakresie angielskiego prawniczego co polecacie na rynku ???
lighting pisze:Ze względu na konwersacje i ilość zajęć z Nativami mogę jednak napisać o English For You , zwłaszcza, ż e pracują tam dobrzy Native szczególnie z USA. Potrafią współpracować z polskimi lektorami i to im nawet wychodzi skutecznie. Ja tam zwyczajnie lubię przychodzić, atmosfera szkoły bardzo przyjazna.
Boltu pisze:Jaka jest najlepsza firma od wyjazdów zagranicznych ???
derwert pisze:tak, jako jedyna w warszawie tfls mają dobry prawniczyferretw pisze:w TFLS mają specjalistów od prawniczegokosmykw pisze:A w zakresie angielskiego prawniczego co polecacie na rynku ???
middw pisze:Jeż eli chodzi o kursy językowe to ja miałam styczność ze szkołą Lexix na Marszałkowskiej, było to już dawno, ale lektorzy byli zawsze przygotowani do zajęć, znajoma zresztą wyjechała na obóz językowy do Irlandii organizowany właśnie przez nich
dallasss pisze:Większość znanych szkół w Warszawie działa od lat 90 tych
aasaa pisze:A Empik to nie łaska
dallasss pisze:Większość znanych szkół w Warszawie działa od lat 90 tych
aasaa pisze:A Empik to nie łaska
adloas pisze:Razem ze speak up największa szkoła w Polsce
saner pisze:Ale jest ich kilka w Warszawie.Ja chodze do TFLS ktore działa wlasnie ponad 20 lat.Widac to w obsłudze i uczeniu. To faktycznie profesjonalna szkoła.dallasss pisze:Większość znanych szkół w Warszawie działa od lat 90 tych
brertu pisze:Zgadzam się z przedmówcą liczą się lata i praktyka, ja uważ am English For You za bardzo dobrą markę, która budzi zaufania, szkoła zajmuj się tylko angielskim i to jest waż ne. Jak będziecie szukać dobrego Nativa to pytajcie w tej szkole o Mary, uczy w English For You wiecej niż 10 lat. Moż na u niej bardzo poprawić mówienie
kooloo pisze:Z punktu widzenia nauki, lepiej mieć brytyjskiego, czy amerykańskiego Natva
Kamil-34 pisze:Moż e polecicie jakas szkołe w Piasecznie?
Przeglądając internet natrafiłem na oferty tych dwóch szkół - Explore English, a takż e Pischool. Czy macie jakieś opinie na ich temat?
sergto pisze:tylko takie tak naprawde potrafia przygotowacsaner pisze:Ale jest ich kilka w Warszawie.Ja chodze do TFLS ktore działa wlasnie ponad 20 lat.Widac to w obsłudze i uczeniu. To faktycznie profesjonalna szkoła.dallasss pisze:Większość znanych szkół w Warszawie działa od lat 90 tych
awerty pisze:Właśnie, czy warto płacić za lekcje indywidualne w szkołach językowych, czy lepiej wykupić sobie korki ???
fation pisze:IMHO jednak chyba lepiej w szkole, ale tylko pod warunkiem, ż e z lektorem prowadzącym zajęcia z Tobą.
healed33 pisze:W Warszawie działają wg mnie tylko 2 szkoły jezykowe nad którymi moż e sie zastanowic jesli chce się uczyc pod kierunkiem fachowca- lektora. Jest to English For You i TFLS. Działają długo i mają dobrą kadrę lektorów. J aze względu ż e jeż dż ę metrem wybrałam TFLS bo mam akurat blisko po wyjściu z pracy. Chodzę już drugi semestr i napeweno mogę polecić Panią Annę jako świetnego lektorasergto pisze:tylko takie tak naprawde potrafia przygotowacsaner pisze:Ale jest ich kilka w Warszawie.Ja chodze do TFLS ktore działa wlasnie ponad 20 lat.Widac to w obsłudze i uczeniu. To faktycznie profesjonalna szkoła.dallasss pisze:Większość znanych szkół w Warszawie działa od lat 90 tych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości