other news pisze:Jaki są egzaminy, które dzisiaj warto zdawać
Zdecydowanie CAE
other news pisze:Jaki są egzaminy, które dzisiaj warto zdawać
sami11 pisze:Osobiście już wiele lat borykam się z problem z językiem angielskim, wiele razy próbowałam nauki tego języka, szybko jednak opadał mi zapał i tak od początku. Po wielu próbach trafiałam ostatecznie do English For You, wreszcie okazało się, ż e zajęcia nie są nudne, sztampowe. Przede wszystkim to ż e grupka była dobrze dobrana poziomem i wiekiem( czułam się zwyczajnie dobrze). Do tego połowa zajęć prowadzona przez lektora z USA lub Australii, fajnie motywowało to nas do udziału w lekcjach.
Uważ am, ż e kurs w English For You wiele mi dał, poprawiłam wymowę i płynność wypowiedzi.
zymanded pisze:Posłałam do TFLS moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa najlepsza. I to jest jedna z dobrych rzeczy, na które się zdecydowałam. Syn uczy się od 6 r. ż ycia i zamierza zdawać już jesienią FCE - ma bogatą wiedzę, biegle włada językiem w mowie i piśmie. Córka uczeszcza 5 lat do tej szkoły i planuje iść w ślady brata. Dlaczego tam? Oferta edukacyjna bogata dla każ dego, profesjonalni wykładowcy ze świetną wiedzą i jeszcze lepszym talentem pedagogicznym. Pani Ingo chylę czoła za Wasze zaangaż owanie, wraż liwość i podejście. Mało takich ludzi dzisiaj. Dzieci moje są bardzo zadowolone a ich wiedza procentuje w szkole. Grupy są kameralne co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie języka. Z czystym sercem polecam każ demu, bo przekonałam się, ż e naprawdę warto. Gdybym miała jeszcze raz dokonać wyboru, nie zastanawiałabym się ani przez chwilę.
Agnieszka Drawska pisze:Ja to akurat uważ am, ż e English For You ma dobre ceny, choć nie są najtańsi, ale rozsądni cenowo. Mnie najbardziej pasuje, ż e zawsze i w każ dej grupie są Nativi, a kurs w niewielkich grupach moim zdaniem daje dobre efekty. Chodziłam w zeszłym semestrze na dodatkowe warsztaty, bardzo przyjazna atmosfera. Nie tylko moż na poduczyć się języka, ale takż e bardzo miło spędzić czas ( wyglądem przypomina kawiarenkę , knajpkę, polecam)
down-up pisze:Metodyk to jest zwykle lektor z długim staż em, znający się na metodach nauki języka
nomort pisze:ja tez jestem tego zdaniazymanded pisze:Posłałam do TFLS moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa najlepsza. I to jest jedna z dobrych rzeczy, na które się zdecydowałam. Syn uczy się od 6 r. ż ycia i zamierza zdawać już jesienią FCE - ma bogatą wiedzę, biegle włada językiem w mowie i piśmie. Córka uczeszcza 5 lat do tej szkoły i planuje iść w ślady brata. Dlaczego tam? Oferta edukacyjna bogata dla każ dego, profesjonalni wykładowcy ze świetną wiedzą i jeszcze lepszym talentem pedagogicznym. Pani Ingo chylę czoła za Wasze zaangaż owanie, wraż liwość i podejście. Mało takich ludzi dzisiaj. Dzieci moje są bardzo zadowolone a ich wiedza procentuje w szkole. Grupy są kameralne co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie języka. Z czystym sercem polecam każ demu, bo przekonałam się, ż e naprawdę warto. Gdybym miała jeszcze raz dokonać wyboru, nie zastanawiałabym się ani przez chwilę.
darecioorzech pisze:Witam,
Ja chodze do szkoły językowej ok (www.ok.edu.pl) i ucze sie angielskiego i hiszpanskiego. Z czystym sumieniem moge polecic chcacym uczyc sie w Warszawie tą placówke. Jeśli chodzi o poziom to angielskiego nie znalazłem lepszego, a hiszpanski to chyba tylko inst. cervantesa.
Pozdrawiam
bloom55 pisze:fakt, to dobra szkołanomort pisze:ja tez jestem tego zdaniazymanded pisze:Posłałam do TFLS moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa najlepsza. I to jest jedna z dobrych rzeczy, na które się zdecydowałam. Syn uczy się od 6 r. ż ycia i zamierza zdawać już jesienią FCE - ma bogatą wiedzę, biegle włada językiem w mowie i piśmie. Córka uczeszcza 5 lat do tej szkoły i planuje iść w ślady brata. Dlaczego tam? Oferta edukacyjna bogata dla każ dego, profesjonalni wykładowcy ze świetną wiedzą i jeszcze lepszym talentem pedagogicznym. Pani Ingo chylę czoła za Wasze zaangaż owanie, wraż liwość i podejście. Mało takich ludzi dzisiaj. Dzieci moje są bardzo zadowolone a ich wiedza procentuje w szkole. Grupy są kameralne co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie języka. Z czystym sercem polecam każ demu, bo przekonałam się, ż e naprawdę warto. Gdybym miała jeszcze raz dokonać wyboru, nie zastanawiałabym się ani przez chwilę.
fionka22 pisze:Poczytałam, poczytałam , pogadałam z ludzmi i ostatecznie zdecydowałam się na ENglish FOr You , dowiedziałam się od kilku osób, ze wiele na zajęciach jest konwersacji, ze grupki są malutkie, ż e są warsztaty w fajnym miejscu, ciekawa jestem jak wygląda w realu kawiarenka dyskusyjna, zobaczę.
klawek pisze:Rzeczywiście wykorzystanie tablic interaktywnych daje dobre rezultaty, lekcje stają się ciekawsze i bardziej dynamiczne,
weronka2 pisze:Wybór dobrej szkoły to połowa sukcesu dlatego ja wybrałam TFLS. Mają bardzo dobrych lektoirów i daja gwarancję zdania egzaminu.bloom55 pisze:fakt, to dobra szkołanomort pisze:ja tez jestem tego zdaniazymanded pisze:Posłałam do TFLS moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa najlepsza. I to jest jedna z dobrych rzeczy, na które się zdecydowałam. Syn uczy się od 6 r. ż ycia i zamierza zdawać już jesienią FCE - ma bogatą wiedzę, biegle włada językiem w mowie i piśmie. Córka uczeszcza 5 lat do tej szkoły i planuje iść w ślady brata. Dlaczego tam? Oferta edukacyjna bogata dla każ dego, profesjonalni wykładowcy ze świetną wiedzą i jeszcze lepszym talentem pedagogicznym. Pani Ingo chylę czoła za Wasze zaangaż owanie, wraż liwość i podejście. Mało takich ludzi dzisiaj. Dzieci moje są bardzo zadowolone a ich wiedza procentuje w szkole. Grupy są kameralne co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie języka. Z czystym sercem polecam każ demu, bo przekonałam się, ż e naprawdę warto. Gdybym miała jeszcze raz dokonać wyboru, nie zastanawiałabym się ani przez chwilę.
akcent11 pisze:bogna22 pisze:
Czyli EQ
Ta szkoła nie jest zła.
bloom55 pisze:fakt, to dobra szkołanomort pisze:ja tez jestem tego zdaniazymanded pisze:Posłałam do TFLS moje dzieci za namową znajomej - poczta pantoflowa najlepsza. I to jest jedna z dobrych rzeczy, na które się zdecydowałam. Syn uczy się od 6 r. ż ycia i zamierza zdawać już jesienią FCE - ma bogatą wiedzę, biegle włada językiem w mowie i piśmie. Córka uczeszcza 5 lat do tej szkoły i planuje iść w ślady brata. Dlaczego tam? Oferta edukacyjna bogata dla każ dego, profesjonalni wykładowcy ze świetną wiedzą i jeszcze lepszym talentem pedagogicznym. Pani Ingo chylę czoła za Wasze zaangaż owanie, wraż liwość i podejście. Mało takich ludzi dzisiaj. Dzieci moje są bardzo zadowolone a ich wiedza procentuje w szkole. Grupy są kameralne co znacznie ułatwia naukę i szlifowanie języka. Z czystym sercem polecam każ demu, bo przekonałam się, ż e naprawdę warto. Gdybym miała jeszcze raz dokonać wyboru, nie zastanawiałabym się ani przez chwilę.
mika_01 pisze:Zgadzam się każ dy woli co innego
ja tam zdecydowałam się na dofinansowany kurs języka angielskiego w szkole GoWork.pl i bardzo sobie go chwale
cena dobra, godzin duż o a lektorzy i native dosłownie super.
I godziny bardzo dogodne osobiście polecam
mordka55 pisze:Tak , trzeba dobrze szukać ż eby coś dobrego wyszukać. Ja znalazłam teraz ciekawą ofertę w szkole TFLS. Przy zapisie na kurs angielskiego dostałam kurs włoskiego GRATIS!!!.
LeoB pisze:Jaka to zenada jak ktos na beszczela pisze reklamowe posty. Juz moglibyscie sie bardziej starac, bo kto w to wierzy?
Z doswiadczenia mam oblatane wiekszosc szkol w Warszawie i poziom jest marny. Niektorych lektorow to sam moglbym uczyc...a gdzieniegdzie to nawet wody sie nie mozna napic za darmo...
Doplacilem troche ale mam teraz to czego inni moga mi pozazdroscic. Zajecia w maleh grupie (jestesmy w niej razem z moja dziewczyna, razem 5 osob), lekcje tylko z amerykanskim lektorem (juz mi sie nie powiem co che od tego kwadratowego brytyjskiego angielskiego) i klimacik megawypasny. Kawka, dobra gazetka, panie mile z obslugi (robia mi te kawe zawsze jak czekam na lekcje hehehehe ) i dobra czilautowa muzyczka w tle. Lobby wypasione, klimat jak w jakims przytulnym hoteliku a salki jeszcze takich nie widzialem w szkolach, nawet tablice sa w drewnianych oprawach. Z reszta nie bede sie rozpisywal. ZAJEBIASZCZE MIEJSCE jak dla VIPów P:):):) Ich stronka to www.academyofnewyork.com
skaaam pisze:Oczywiście, ze wybór konkretnej szkoły musi być przemyślany, nie powinniśmy się kierować impulsem chwili, pytajmy znajomych i wybierajmy szkoły z długim rodowodem
Dasas3 pisze:Z mniejszych w Warszawie to polecam T and T
anaka1 pisze:Mnie do English For You w Warszawie wciągnęła koleż anka, poleciła tę szkołę, skończyłam dwa semestry poziom B2, angielski poszedł w górę, wreszcie zostałam umotywowana do nauki, a byłam niechętna, ogromne wraż enie robił na mnie mój amerykański teacher - Travis, z jaką starannością starał się zawsze objaśnić to czego nie mogliśmy zrozumieć
monerak pisze:Faktycznie.Wg mnie w Warszawie są tylko 2 dobre szkoły:English For You i TFLS . Ja osobiście wybrałam TFLS bo chodzi tam moja koleż anka.anaka1 pisze:Mnie do English For You w Warszawie wciągnęła koleż anka, poleciła tę szkołę, skończyłam dwa semestry poziom B2, angielski poszedł w górę, wreszcie zostałam umotywowana do nauki, a byłam niechętna, ogromne wraż enie robił na mnie mój amerykański teacher - Travis, z jaką starannością starał się zawsze objaśnić to czego nie mogliśmy zrozumieć
sinh2 pisze:mika_01 pisze:Zgadzam się każ dy woli co innego
ja tam zdecydowałam się na dofinansowany kurs języka angielskiego w szkole GoWork.pl i bardzo sobie go chwale
cena dobra, godzin duż o a lektorzy i native dosłownie super.
I godziny bardzo dogodne osobiście polecam
To ile kosztuje taki kurs
Kosmonautka11 pisze:Wybrałam Speak Up przy Puławskiej jakiś czas temu. Przebrnęłam u nich kilka poziomów, miło wspominam zajęcia. Lektorzy mi się całkiem spoko trafili
Dasas3 pisze:Z mniejszych w Warszawie to polecam T and T
oddejka pisze:Moim zdaniem bardzo warto zapisać się na kursy wakacyjne, gdyż w krótkim czasie moż na sporo sobie przypomnieć z angielskiego, alb nawet nauczyć się nowych rzeczy
oddejka pisze:Moim zdaniem bardzo warto zapisać się na kursy wakacyjne, gdyż w krótkim czasie moż na sporo sobie przypomnieć z angielskiego, alb nawet nauczyć się nowych rzeczy
szympnd pisze:każ dy kto mieszka w warszawie troche dłuż ej to wie, ż e jak jest do zdania jakiś waż ny egzamin to najlepiej zgłosic sie na przygotowanie wlasnie do tfls
alekii pisze:Ja tam obstawiam English For You, renomowana już szkoła, dobre połączenie konwersacji z zajęciami gramatycznymi, uczą języka jak się należ y. Waż ne,ż e od zawsze w tej szkole był i jest tylko angielski, to gwarantuje , ż e placówka nie rozdrabnia się na wszystkim, tylko dba o jakość jednego języka. Pamiętam podczas kursu przychodzili metodycy i sprawdzali, czy wszystko idzie zgodnie z planem. Native w tej szkole są z róż nych krajów, więc moż na poznać róż ne kultury z krajów anglojęzycznych. Ciekawe są zajęcia dodatkowe
darecioorzech pisze:Witam,
Ja chodze do szkoły językowej ok (www.ok.edu.pl) i ucze sie angielskiego i hiszpanskiego. Z czystym sumieniem moge polecic chcacym uczyc sie w Warszawie tą placówke. Jeśli chodzi o poziom to angielskiego nie znalazłem lepszego, a hiszpanski to chyba tylko inst. cervantesa.
Pozdrawiam
micky2 pisze:Jak najbardziej odmiana irlandzka jest chyba najtrudniejsza
rose33 pisze:Dokładnie. TFLS to dobry wybor. Mają bardzo dobrą kadrę lektorow i dobre ceny. sprawdzalam ostatnio to juz za 599zl mozna miec kurs angielskiegoszympnd pisze:każ dy kto mieszka w warszawie troche dłuż ej to wie, ż e jak jest do zdania jakiś waż ny egzamin to najlepiej zgłosic sie na przygotowanie wlasnie do tfls
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości