sayspeak

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

sayspeak

Postautor: jaszka » 15 mar 2013, 12:07

Jestem uczniem a raczej byłam uczniem tej szkoły a raczej pseudo szkoły jak się okazuje. zalegałam kilka dni z wpłata wiec straszono mnie zawieszeniem lekcji. wpłate oczywiście dokonałam. Byłam niestety uczciwa. a lekcji nadal nie mam. Nie moż…na z nikim się skontaktować. Podawane wiadomości przez automatyczne sekretarki są wprowadzaniem w błąd. To oszustwo. Jak moż…na w ten sposób traktować ludzi!!!!!!
jaszka

Re: sayspeak

Postautor: nabity w butelke » 21 mar 2013, 10:36

nie tylko ty masz takie klopoty ja juz od 2miesiecy nie moge zrealizowac swoich lekcji, nauczyciele sie nie zglaszaja na lekcje , w sayspeaku nie ma nawet z kim na ten temat porozmawiac, gdzies czytalem posty od bylych nauczycieli z sayspeaku ktorzy pisza ze sayspeak im zalega z kasa od dluzszego czasu
Wg mnie to sayspeak zaliczyl plajte, stal sie niewyplacalny i jescze licza ze sciagna paru naiwnych klientow z rynku ktorzy wplaca im kase i nic w zamian nie dostana
nabity w butelke

say speak

Postautor: yow » 23 mar 2013, 14:28

mam wartosciowe informacje o tej szkole
zainteresowanych prosze o kintakt
yow

Re: say speak

Postautor: studentka11111 » 25 mar 2013, 12:25

yow pisze:mam wartosciowe informacje o tej szkole
zainteresowanych prosze o kintakt

to ja poproszę o kontakt:)
deli87@wp.pl
studentka11111

polecam zamiast SS!

Postautor: AniaEdu » 09 kwie 2013, 11:09

Polecam coś duuuż…o lepszego zamiast nierzetelnej szkoły, o której piszecie - www.edueduonline.pl
Nie trzeba płacic za lata świetlne z góry, masz swojego lektora (są mega), nie tracisz czasu na dojazdy i przede wszystkim - Twój angielski to dla nich najważ…niejsza sprawa :) Sprawdziłam!
AniaEdu
newbie