Happy Hello w Kaliszu, czy cos wiecie o tej szkole?

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Happy Hello w Kaliszu, czy cos wiecie o tej szkole?

Postautor: moniquebaranno » 23 maja 2013, 9:20

Zastanawiam się nad zapisaniem mojego dziecka od przyszłego roku na angielski do Happy Hello w moim przedszkolu. Chcę dla naszego Antosia tego co najlepsze. Z tego co się orientuję Happy Hello to dobry wybór, moż…ecie polecić?
moniquebaranno

Re: Happy Hello w Kaliszu, czy cos wiecie o tej szkole?

Postautor: barberfisz » 28 maja 2013, 11:05

Witam! Moi znajomi posłali do Happy Hello swoją 4-letnią córeczke i z tego co wiem byli zadowoleni, ale jeszcze ich podpytam przy najbliż…szej okazji:)
barberfisz
newbie

Postautor: marcinzelek » 10 cze 2013, 16:25

Michaś chodzi na zajęcia prowadzone przez tą szkołę już… od 2 lat i muszę przyznać, ż…e to co teraz potrafi, jest szokujące. Liczenie, alfabet, kolory, zwierzątka, proste składnie, jakieś podstawowe rozmówki, jak najbardziej polecam!
marcinzelek
newbie

Postautor: kamilwie » 14 cze 2013, 14:16

Potwierdzam! Wspaniała atmosfera daje niesamowite rezultaty, swoją drogą nie sądziłem ż…e nauka przez zabawę moż…e dać takie wspaniałe efekty! Natalia ma 4 latka i chodzi tam dopiero od połowy roku, jestem zachwycony!
kamilwie
newbie

Postautor: monikabaran » 19 cze 2013, 12:53

Też… wahałam się czy posłać swe dziecię do tejż…e szkoły i chyba spróbuję, chociaż…by na semestr, a co tam:]
monikabaran
newbie

CvXfeEQiXSYZNDBWXs

Postautor: Open » 05 lut 2014, 10:13

We need more inigshts like this in this thread.
Open