occille pisze:fakt, szkoł w wawie jest duzo, ale ciezko trzeba sie naszukac aby zapisac sie i byc zadowolonym. Osobiscie bylam na kusie w tfls i nie załuje. wysoki poziom i fajny lektor. Ciekawe polaczenie polskiego lektora i nativa. Duzy plus dla tej szkoly
karolka6677 pisze:akurat szkołę tfls chwali wiele osób ż e jest ok więc ja też zapisałam się i też popieram wypowiedzi innych.occille pisze:fakt, szkoł w wawie jest duzo, ale ciezko trzeba sie naszukac aby zapisac sie i byc zadowolonym. Osobiscie bylam na kusie w tfls i nie załuje. wysoki poziom i fajny lektor. Ciekawe polaczenie polskiego lektora i nativa. Duzy plus dla tej szkoly
occille pisze:fakt, szkoł w wawie jest duzo, ale ciezko trzeba sie naszukac aby zapisac sie i byc zadowolonym. Osobiscie bylam na kusie w tfls i nie załuje. wysoki poziom i fajny lektor. Ciekawe polaczenie polskiego lektora i nativa. Duzy plus dla tej szkoly
piotrek5467 pisze:Akurat TFLS zdobyła kilka certyfikatów jakości przeznaczonych dla takich placówek, więc chyba moż na być spokojnym o poziom nauki.
rennka pisze:Polecam szkołę TFLS, bo tam uczą profesjonaliści. Właśnie w tej szkole zaczęłam uczyć się angielskiego, oczywiście w szkole również się uczyłam, ale to nie było to samo. W TFLS nie uczą samych regułek, uczą przede wszystkim jak posługiwać się językiem i jak się komunikować w sytuacjach ż yciowych.
martyna4 pisze:Ode mnie duż y pozytyw dla TFLS. Szkoła, która naprawdę uczy języka, nie samych regułek, ale przede wszystkim uczą mówić.
Potwierdzam opinię. Bardzo dobra szkoła.Oceniam szkołe TFLS bardzo pozytywnie. Zajęcia prowadzone są w małych grupach. Lektor z dużym doświadczeniem, zawsze ciekawie prowadził zajęcia. Dobra szkoła, polecam.
Potwierdzam.Dobrze uczą w TFLS. Super jakość nauczania. Polecam.
potwierdzam i również polecam! TFLS to najlepsza szkoła w Warszawie.Polecam szkołę TFLS, bo tam uczą profesjonaliści. Właśnie w tej szkole zaczęłam uczyć się angielskiego, oczywiście w szkole również się uczyłam, ale to nie było to samo. W TFLS nie uczą samych regułek, uczą przede wszystkim jak posługiwać się językiem i jak się komunikować w sytuacjach życiowych.
W pełni się zgadzam. Super szkoła.Pełen profesjonalizm i spokojne podejście do słuchacza. Doskonała umiejętność nauczania. Pełen szacunek i zadowolenie. Polecam TFLS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości