Witam ślicznie. Mam na i mię Maciej i wraz z ż
oną budujemy portal społecznościowy. ma on być wolny od polityki na razie się udaje, pozytywny, szeroki i przyjazny. W języku Polskim działamy dość dobrze, choć prowadzimy i wszytskie artykuły piszemy sami. W języku niemiecki też
dajemy radę, gdyż
mieszkamy w Austrii. Nasz portal jednak się rozwija i chcemy dotrzeć do szerszego kręgu odbiorców i będzie działał też
niebawem chyba w wersji angieslkiej. Chciałbym prosić wszytskich, którzy lubią pisać, którzy chcę szlifować swój język angieslki o publikowanie swoich prac u nas i w ten sposób pomóc nam. Na dzisiaj mój język angielski w piśmie podobnie ż
ony nie pozwala nam na pójście dalej. Mam nadzieję, ż
e nie zostanę źle zrozumiany. Na dzień dzisijszy tylko inwestujemy, anie stać nas na zapłacnie za artykuły. Jesli ktoś jest skkłonny nam pomóc prosze o kontakt mailowy biuro@wenedi.eu lub krysia.maciej@gmail.com.. Z góry bardzo dziękuję. Oczywiście publikację opatrzymy stosownie imieniem i nazwiskiem osoby piszącej. Tłumaczyc nasze teksty na język angieslki to sprawa zbyt droga i na dłuż
szą metę nie do ogarnięcia. Pozytywne jest to, ż
e języka się uczymy, ale to jeszcze trochę potrwa.Z góry dziękuję. portal nosi nazwę wenedi.eu.
Z wyrazami szacunku i nie tylko za podpowiedzi i pozytywne nakecanie dziękuję
Maciej