polecam tfls

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

polecam tfls

Postautor: rzesiek » 31 lip 2013, 20:35

zdecydowanie polecam TFLS, bardzo dobra szkoła, super lektorzy, polecam lektorkę Panią Ewę Kubacką, bardzo doświadczona lektorka
rzesiek

Re: polecam tfls

Postautor: teters » 20 sie 2013, 19:47

Szkola faktycznie dobra, chyba nawet najlepsza w warszawie. Bardzo atrakcyjna cenowo,oprocz tego w dobrej jak dla mnie lolokalizacji. Po pracy mialam blisko na zajecia, fajnego lektora- Pan Karol Wieczorek jest jak dla mnie rewelacyjny, potrafi zainteresowac jezykiem. Kurs moj angielskiego oceniam wysoko.
teters

Postautor: teters » 20 sie 2013, 19:51

Szkola faktycznie dobra, chyba nawet najlepsza w warszawie. Bardzo atrakcyjna cenowo,oprocz tego w dobrej jak dla mnie lolokalizacji. Po pracy mialam blisko na zajecia, fajnego lektora- Pan Karol Wieczorek jest jak dla mnie rewelacyjny, potrafi zainteresowac jezykiem. Kurs moj angielskiego oceniam wysoko.
teters

Postautor: korejo » 16 wrz 2013, 20:10

Właśnie zaczął się mój kurs w TFLS i muszę spokojnie polecić szkołę TFLS. Znają się na prowadzeniu kursów, grupki małe, fajnie zgrane, polecam Panią Martę Wróblewską, dobrze potrafi nauczać. Szkoła jako jedyna w Warszawie ma akredytację MEN i wydają zaświadczenia MEN które są wartościowe jak ktoś szuka dobrej pracy lub ma zamiar dostać się na dobrą uczelnię.
korejo

Postautor: yoannaa88 » 21 wrz 2013, 15:47

Chodzę do TFLS od tygodnia i bardzo mi się podoba. Szkoła jest profesjonalna, chodzi mi całą obsługę i lektorów. Na zajęciach jest przyjemnie, dobrze mi się pracuje z lektorką. Widać, ż…e ma duż…e doświadczenie. Bardzo fajna szkoła, polecam.
yoannaa88

Postautor: polenka » 21 paź 2013, 19:06

yoannaa88 pisze:Chodzę do TFLS od tygodnia i bardzo mi się podoba. Szkoła jest profesjonalna, chodzi mi całą obsługę i lektorów. Na zajęciach jest przyjemnie, dobrze mi się pracuje z lektorką. Widać, ż…e ma duż…e doświadczenie. Bardzo fajna szkoła, polecam.

Potwierdzam, mają dobrych lektorów i duż…o terminów kursów. Oprócz tego wystawiają zaświadczenia z ministerstwa które się wszędzie liczą. Dla mnie to podstawa.
polenka