akredytacja

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

akredytacja

Postautor: wernona » 10 wrz 2011, 2:17

Akredytacja jest dobra bo minister ją nadaje, a skoro to robi to znaczy ż…e ma rację. Szkoła, która nie ma akredytacji jest zła, a ta co ją ma jest dobra i basta. Nie ma sensu się spierać.
wernona

Re: akredytacja

Postautor: wernona » 10 wrz 2011, 2:54

No wlasnie. Akredytacja jest dobra, bo angielskio w szkolach publicznych jest na wysokim poziomie i szkoly jezykowe nie sa potrzebne bo jest akredytacja, Kuratorium rzadzi bo wie co robi i nadaje wszystkim wyroznienia w postaci akredytacji i oby tak dalej.
wernona

moje zdanie na temat szkól

Postautor: koszls » 16 wrz 2011, 19:35

A ja uważ…am ż…e ludzie generalnie powinni być ostroż…ni przy wyborze nowych tworów, które często się pojawiają i znikają. Takie prowizorki. Uwazam ż…e np. tfls to szkoła godna zaufania, jest bardzo długo na rynku.
koszls

Re: akredytacja

Postautor: descartes » 18 wrz 2011, 15:10

Dokładnie tak. Przede wszystkim Berlitz, LSC i British School.
descartes

też… tak mysle

Postautor: sebastianwww » 19 wrz 2011, 23:35

Też… tak myślę. Trzeba wybierac szkoły które istnieją długo na rynku oraz w przypadku egzaminów fce, cae, itp warto sprawdzić jak długo je prowadzą i jaką mają zdawalność. Ja uczyłem sie w tfls. Dzięki tej szkole zdałem fce na A.
sebastianwww

BFHcQhnfWfSsPCWPIP

Postautor: Nurmoh » 05 lut 2014, 2:18

If you can't afford Final Cut Pro then try iMovie. You can dolwnoad the older version from the Apple website, which I think if the better of the two. It has worked well for pretty much anything I have needed to create.
Nurmoh

GJljJScfCcpjAjg

Postautor: Viney » 05 lut 2014, 13:24

Thanks for <a href="http://cijhoqd.com">inodnrucitg</a> a little rationality into this debate.
Viney