Ewelina 0022 pisze:Ja zamierzam po kursie semestralnym w English For You zapisać się do English for You na wakacje. Potrafili mnie pierwszy raz w ż yciu umotywować do nauki języka angielskiego, miałam wstręt do nauki. Teraz chcę iść za ciosem i zrobić coś więcej i bardziej intensywnie
Według mnie to połączenie obowiązku, po lekcjach z polskim lektorem trzeba trochę przysiąść i przygotować słówka i zwroty do konwersacji z nativem, są testy. Z drugiej strony taka miła odmiana w postaci konwersacji z nativami w klubiku English For You, kameralne, przytulne miejsce, gdzie atmosfera przypomina uroczą knajpkę. Dają do tego jakiś poczęstunek , jest miło
adder1 pisze:Kilka lat temu udało mi się zrobić kurs w English For You, był to lipiec. Zajęcia sporo wniosły, gdyż w jeden miesiąc obczaiłem kawał semestru, miałem fajny team( Kasia-polska lektorka i Ben nasz Native). Z doświadczenia polecam, moż e kiedyś wrócę
deerty pisze:Właśnie, właśnie rozglądam się za szkołą językową na wakacje, oferta English For You wydaje się spoko
arccher pisze:Naukę w wakacje to bardzo warto kontynuować w kursie semestralnym, spora dawka języka w wakacje, potem nie przestawać i dalej dłubać z językiem
Marek T-y. pisze:Kursy w wakacyjne w English For You są dobrze dobrane, lektorzy potrafią w jeden miesiąc tak zaplanować cały kurs, ż e człowiek czuje, ż e sporo zrobił w temacie, zarówno część bardziej gramatyczna z polskim lektorem, jak również konwersacje z native speakers zdecydowanie służ ą człowiekowi. Polecam osobiście. Marek T-y.
slower pisze:Cały zeszłe wakacje spędziłem na nauce angielskiego właśnie w English For You, uważ am, ze szkoła wypełniła swoje zadanie w stu procentach, uporządkowali moją gramatykę, pani Patrycja podeszła do tematu profesjonalnie, ogromna rola Chada, super native speaker z USA, kóry zachęcał nas do rozmowy i prowadził ciekawe dyskusje, pomimo ż e było intensywnie nie dłuż yło się na zajęciach, polecam
warrecckka pisze:Szkoła ma wysoką pozycję w rankingach w necie, więc spokojnie moż na zaufać English for you zarówno w kursach semestralnych, ale takż e i w wakacje. Sama sprawdziłam placówkę w praktyce. A to link do rankingu
http://www.ocenwszystko.pl/r501,najleps ... zawie.html
borman pisze:Co cechuje szkołę, to profesjonalna rozmowa kwalifikacyjna, gdzie moż na odpowiednio dobrać sobie kurs, dokładna analiza potrzeb klienta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości