beryl73 pisze:Wiem ż e niektórzy bardzo chwalą sobie metody nauki języka obcego przez skype ale to chyba nie dla mnie ponieważ nie potrafię się zmobilizować kiedy nikt nade mną nie stoi i nie każ e mi czegoś robić ...
fresh-english.pl pisze:Co do krypto reklamy... =) Jestem z Fresh-English nowo otwartej szkoły angielskiego przez skype, szkoła jak szkoła, jesteśmy grupą młodych osób które chciały osiągnąć coś same i dlatego założ yliśmy szkołe językową, narazie zamkneliśmy się na angielski ale mamy nadzieję w przyszłości włączyć również kierunki hiszpańskiego i niemieckiego Jeśli jesteś zainteresowany i szukasz miłego miejsca do nauki Angielskiego to zapraszam na http://www.fresh-english.pl po DARMOWĄ LEKCJE, gwarantuje dobrą zabawę i satysfakcje z odbytej lekcji, a jeśli będziesz mieć ochotę zatrzymasz się u nas na dłuż ej.
PS. dla tych co niechcą płacić posiadamy program zarobkowy
Eldora2911 pisze:jeśli o mnie chodzi to metoda jest świetna, każ dy ma jakiegoś znajomego z zagranicy i najczęściej uż ywanym językiem jest angielski. moż liwość bezstresowej rozmowy i oswajania się z językiem to dobra okazja do ćwiczenia wymowy.
NetZbroslaw98 pisze:Zresztą nie tylko samozaparcie, ale i czas oraz osoba, z którą moż na porozmawiać. Prawdę powiedziawszy nigdy nie próbowałem szukać sobie penfrienda w wersji Skype, ale nie sądzę, by to pomagało osiągnąć poprawną gramatycznie biegłość w mówieniu. Bo co do ośmielenia się mówić to na pewno pomaga.
NetZbroslaw98 pisze:Zresztą nie tylko samozaparcie, ale i czas oraz osoba, z którą moż na porozmawiać. Prawdę powiedziawszy nigdy nie próbowałem szukać sobie penfrienda w wersji Skype, ale nie sądzę, by to pomagało osiągnąć poprawną gramatycznie biegłość w mówieniu. Bo co do ośmielenia się mówić to na pewno pomaga.
Eldora2911 pisze:jeśli o mnie chodzi to metoda jest świetna, każ dy ma jakiegoś znajomego z zagranicy i najczęściej uż ywanym językiem jest angielski. moż liwość bezstresowej rozmowy i oswajania się z językiem to dobra okazja do ćwiczenia wymowy.
adalis pisze:Mi jak najbardziej odpowiada taka metoda. Sama kiedyś z niej korzystałam.
Najozella2632 pisze:adalis pisze:Mi jak najbardziej odpowiada taka metoda. Sama kiedyś z niej korzystałam.
ja również uważ am ż e to jest świetna metoda i często korzystam i polecam ją wszystkim bo daje moż liwości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości