Kursy językowe dla każ…dego

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Postautor: Gość » 24 lip 2013, 12:28

Szkoła Języków Obcych CE Lingua w Krakowie zaprasza na atrakcyjne kursy językowe!
 Oferujemy szeroką gamę kursów oraz szkoleń językowych na najwyż…szym poziomie z wykorzystaniem innowacyjnych metod nauczania oraz ciekawych materiałów dydaktycznych.
 Uczymy języka angielskiego i niemieckiego
 Prowadzimy zajęcia w małych grupach, dostosowanych do wieku i poziomu Kursantów
 Proponujemy elastyczne godziny, korzystne systemy płatności, zniż…ki rodzinne i liczne rabaty
 Zapraszamy na kursy: grupowe, indywidualne, maturalne, gimnazjalne, specjalistyczne, kursy dla firm oraz kursy dla najmłodszych metodą First Steps 1 2 3 Ăź
Szczegółowe informacje:
Sekretariat – os. Bohaterów Września 1 A/C
tel: (12) 415 79 92
email: kontakt@cel.com.pl
Gość

Re: Kursy językowe dla każ…dego

Postautor: Misiek321 » 10 wrz 2014, 7:13

Jeśli chodzi o kurs proponuje ten on-line. Sam korzystam z kursu pod adresem : www.chatterbox.pl Super sprawa, naprawdę wszystko fajnie działa na człowieka. W szybki sposób naprawdę daje konkretne efekty. Naprawdę super sprawa :)
Misiek321
newbie

Re: Kursy językowe dla każ…dego

Postautor: marcinwroblewski » 22 wrz 2014, 6:46

witam,
sam osobiście korzystałem z kursu językowego. Jeśli chodzi o angielski to szczerze polecam Tea Translations. Dopasowują tam kurs do posiadanych umiejętności. Ja akurat byłem strasznie słaby z angielskiego, dlatego startowałem od podstaw. Nauka angielskiego w Tea Translations to sama przyjemność.
marcinwroblewski
newbie