Maja2211 pisze:Ja korzystam z tych kursów. Skończyłam już poziom podstawowy i jestem w trakcie średnio-zaawansowanym. Na prawdę polecam ten kurs Angielskiego
www.e-kursy24.com.pl
rewiktoryn80 pisze:Moim zdaniem kurs jest dobry jak zaczynasz nauke, a jak chcesz się podszkolić to lepiej wykupić indywidualne zajęcia. Moż na też spróbować się pouczyć się samemu, wbrew pozorom nie jest to trudne. Do nauki zamiast, zwykłego wkuwania, moż na wykorzystać metodę 5s. W zasadzie tylko zeszyt i komputer jest do tego potrzebny
angelka21 pisze:Ja oglądam bardzo duż o filmów po angielsku bez lektora i napisów. To moim zdaniem bardzo duzo daje. No i mamy naukę i rozrywkę w jednym
ojsel pisze:Niestety taka nauka jest mało efektywna. Próbowałem takich lekcji, ale nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu z nauczycielem. To całkowicie inna motywacja do nauki i przyswajanie wiedzy.
Enikanor1054 pisze:ojsel pisze:Niestety taka nauka jest mało efektywna. Próbowałem takich lekcji, ale nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu z nauczycielem. To całkowicie inna motywacja do nauki i przyswajanie wiedzy.
ja również uważ am ż e lekcje to lekcje
LesiaWroc86 pisze:Ja uczę się w domu, ale pod okiem korepetytora. Jednak lepiej mieć kogoś kto pokaż e sztuczki dotyczące nauki na przykład czasów, kto będzie motywował do wytęż onej pracy i nauki tego języka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości