Praca licencjacka - językoznawstwo

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Praca licencjacka - językoznawstwo

Postautor: Neferet » 03 gru 2008, 15:17

Hej!

Mam wielki problem z moją pracą licencjacką... Mój promotor nie jest zbyt pomocny i dlatego nie wiem co robić. Proszę Was o pomoc.

Wybrałam temat z językoznawstwa. Dokładniej chodzi o 'Word-formation in Harry Potter books'. Niestety nie wiem jak mam się do tego zabrać. Ktoś moż…e wie mniej więcej jak to zrobić?
Neferet
newbie

Re: Praca licencjacka - językoznawstwo

Postautor: xeo » 05 gru 2008, 18:56

W części teoretycznej trzeba napisać wszystko na temat word formation in English, a w części praktycznej przeanalizować konkretne przykłady z Harrego Pottera w oparciu o teorię. Plan pracy moż…esz oprzeć np. na spisie treści z tej książ…ki:
http://assets.cambridge.org/97805218/19 ... 9596ws.pdf

Wpisz hasło "word formation" lub "word formation in English" w google, books.google.com, scholar.google.com itp.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Gość » 30 paź 2010, 21:22

Hej:)
Wiem, ż…e temat był ostatnio poruszany dawno temu, ale mam prośbę, mianowicie zamierzam w tym roku pisać pracę licencjacką o word-formation processes w Harrym Potterze i zastanawiam się czy Neferet w końcu napisałaś tę pracę i czy mogłabyś mi udzielić jakiś wskazówek:) Byłabym bardzo wdzięczna:)
Gość

Xeo - pomóż…!

Postautor: Angi » 11 gru 2010, 22:26

Czy mógłbyś mi napisać coś więcej na temat części praktycznej? Nie za bardzo wiem jak to ma wyglądać.
Angi

praca licencjacka word formation

Postautor: kaczucha88 » 13 paź 2011, 16:26

hej!zamierzam pisać pracę nt word formation in english. Czy osoby wypowiadające się wyż…ej mogłyby napisać coś więcej o strukturze tego rodzaju pracy?
Byłabym wdzięczna
kaczucha88

pomoc

Postautor: aaannnnnnneeeee » 20 lis 2011, 2:09

Chętnie pomogę w pisaniu pracy . Pisz na moje gg 28299137.
aaannnnnnneeeee

Postautor: Milka900 » 18 mar 2016, 0:47

Zapraszam do niezbędnika na Facebooku w pisaniu pracy dyplomowej, tj. : https://www.facebook.com/Konsultacje-w- ... ych-oraz-tłumaczenia-w-języku-niemieckim-308675285831487/?fref=ts
Milka900
junior fellow

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 11:36

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken