emyllee pisanie prac oszustka

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

emyllee pisanie prac oszustka

Postautor: Kamila11 » 26 lut 2013, 19:16

Emyllee to oszustka. Nie ma pojęcia o pisaniu po angielsku. Jej praca to google tłumacz. Wysłałam jej kasę a co otrzymałam jakieś śmieci. No i oczywiście nie odpowiada na e-mail. Ona nie zna angielskiego a chce pisać prace to koszmar. Złodziejka, a ja jestem głupia bo dała się nabrać. Ostrzegam innych Emyllee pisanie prac to oszustka.
Kamila11

Re: emyllee pisanie prac oszustka

Postautor: Zeni » 04 mar 2013, 16:47

Ktoś jeszcze "przejechał" się na ww. osobie. Ma ktoś z nią pozytywne doświadczenia?
Zeni

Emylee oszustka

Postautor: Aga1122 » 14 kwie 2013, 4:07

Zgadzam się z opinią. Osoba nie zna języka angielskiego w takim stopniu, aby formułować poprawne zdania pod względem składni, interpunkcji, czy choćby rozróż…nienia singular i plural. Nie wspomniawszy juz faktu, ż…e kopiuje wszystko tylko i wyłącznie z internetu. Jej praca to jeden śmieć, z którego nic nie wynika. Uważ…ajcie.
Aga1122

Postautor: andzia93 » 18 kwie 2013, 7:33

przykre :?

Postautor: uzytkownik11 » 05 sie 2013, 12:18

Tak się dzieje kiedy wybiera się przypadkową osobę i patrzy na cenę - pewnie tanio było. Jak ktoś kopiuje teksty to jasne, ż…e będzie tanio. Ja juz dwa razy korzystałem z firm piszących, a parę razy też… się naciąłem. Po moich doświadczeniach mogę z czystym sumieniem polecić dwie strony, gdzie faktycznie pracują zawodowcy:

www.pisaniepracpoangielsku.pl
www.pisaniepracpoangielsku.republika.pl

W sumie mam jeszcze jeden obszerniejszy esej do napisania po wakacjach więc na pewno sie zgłoszę do jednego z nich. Pierwszy raz korzystałem już… 4 lata temu i firmy te wciąż… działają i to mnie przekonuje, bo ci, na których się naciąłem już… pousuwali strony - kto wie czy nie zrobili jakichś nowych z nową nazwą ż…eby nabrać się jeszcze raz - ja tam wole sprawdzone a nie jakieś wynalazki :)

Kamila11 pisze:Emyllee to oszustka. Nie ma pojęcia o pisaniu po angielsku. Jej praca to google tłumacz. Wysłałam jej kasę a co otrzymałam jakieś śmieci. No i oczywiście nie odpowiada na e-mail. Ona nie zna angielskiego a chce pisać prace to koszmar. Złodziejka, a ja jestem głupia bo dała się nabrać. Ostrzegam innych Emyllee pisanie prac to oszustka.
uzytkownik11

Postautor: bejotka » 05 sie 2013, 16:18

Kamila11 pisze:Emyllee to oszustka. Nie ma pojęcia o pisaniu po angielsku. ...

A czy korzystanie z takich usług to nie oszustwo? :hura:
BJK
bejotka
fellow

Postautor: Milka900 » 17 mar 2016, 23:04

Zapraszam do niezbędnika na Facebooku w pisaniu pracy dyplomowej, tj. : https://www.facebook.com/Konsultacje-w- ... ych-oraz-tłumaczenia-w-języku-niemieckim-308675285831487/?fref=ts
Milka900
junior fellow

Postautor: fetuz » 21 mar 2016, 13:43

bejotka pisze:
Kamila11 pisze:Emyllee to oszustka. Nie ma pojęcia o pisaniu po angielsku. ...

A czy korzystanie z takich usług to nie oszustwo? :hura:

znalazł swój swego :)
fetuz
junior fellow

Postautor: dannyuk » 29 mar 2016, 19:52

suma sumarum i tak nich tych prac nie czyta:)
Dla smakoszy i nie tylko kawa lavazza for all:)
dannyuk
newbie

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 23:17

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken