Moska90 pisze:Fajna sprawa, na pewno warto skorzystać. Z mojej strony podrzucę Wam informacje na temat [centrum konferencyjna poznań, w którym można zorganizować takie szkolenia. Zajrzyjcie tam i przekonajcie się, że to najlepsze miejsce na tego typu wydarzenia.
To oczywiście też, ale angielski jest często po prostu niezbędny by pracownicy mogli skutecznie pracować i się też rozwijać- nie wszystko jest po polsku, często najlepsze szkolenia są tylko za granicą lub materiały szkoleniowe, książki są tylko po angielsku. U mnie w pracy to bardzo istotne by być pierwszym we wprowadzaniu różnych nowych rozwiązań, więc kontakt z angielskim jest u nas na co dzień i dlatego mamy też szkolenia językowe, które w moim odczuciu są niezwykle efektywne, jeśli ktoś szuka naprawdę dobrej firmy której będzie zależało na efektach a nie tylko na odbębnianiu zajęć to jest to http://lingopro.pl/ u nas sprawdza się już któryś rok, 2 czy 3 lata już u nas są, sam przez to wiele zyskałem na płynności mówienia i rozumienia nawet dosyć trudnego, specjalistycznego i formalnego języka.wybór szkoleń jest ogromny, pamiętaj tylko, żeby nie robić szkoleń samych dla siebie - tzn. mam budżet zrobię wszystkim szkolenie z angielskiego. Lepszym rozwiązaniem będą celowe szkolenia, które będą miały na celu rozwijanie odpowiednich kompetencji u właściwych osób w firmie
Dzięki za polecenie , z chęcią zapoznam się z ich ofertą.ja osobiście polecam szkołę espiotrkow.pl/]YES Your English School Bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy co daje dobre efekty nauki pracowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości