Kafejka to bardzo fajne miejsce w English For You, fajny klimacik, ciekawe dyskusje. Bardzo lubię tam przychodzić, relaksuję się jednocześnie ucząc się językaSystem dualny w English For You zdecydowanie pomógł przełamac opory w konwersacjach, szczególnie polecam dodatkowe konwersacje w kawiarence dyskusyjnej. Świetna sprawa....
Zgadzam się dlatego w rankingach zajmują top pozycjeSzkoła English For prezentuje wysoki poziom, rzeczywiście wysoki poziom, dużo konwersacji z różnymi Nativami, profesjonalne podejście podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bardzo przyjazna atmosfera, zdecydowanie wpływa na plus zajęć.
W English For You rzeczywiście trzeba mówić, bardzo pomocne w tej sprawie są dodatkowe konwersacje prowadzone w bardzo fajnej kawiarence dyskusyjnej. Przyjemnie miejsce, fajnie zaprojektowane, miła atmosfera a przede wszystkim bardzo ciekawa tematyka zajęćSzkoła English For prezentuje wysoki poziom, rzeczywiście wysoki poziom, dużo konwersacji z różnymi Nativami, profesjonalne podejście podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bardzo przyjazna atmosfera, zdecydowanie wpływa na plus zajęć.
Myślę podobnie w temacieMozna chodzic tu czy tam. Mnie podoba sie w English For You metda nauki. polowa kursu to czysta konwesacja z native speakers. Dzieki temu bardzo poprawilem speaking. A mowienie bylo dla mnie najwieksza bolaczka
Metoda nauki w English For You zarówno sprzyja przygotowaniu do egzaminów jak również poprawieniu umiejętności w konwersacjach. Duża ilość zajęć z native speakers plus zastrzyk teorii od polskiego lektora. Mnie to przekonało i sprawdziło się w praktyceEnglish for You to rzeczywiście dobra szkoła językowa. Widać, że bardzo dbają o swoich słuchaczy. Każda osoba jest traktowana w sposób bardzo indywidualny. Lektorzy dobrani z dużym doświadczeniem i bardzo indywidualnym podejściem do zajęć. Sam fakt, że szkoła działa od 1999 roku pozytywnie o tym świadczy. Atutem jest dostęp do native speakers, którzy moderują rozmowę i zachęcają do mówienia. Szkoła wart czasu i kasy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości