tez tak sądzę, nie lepszej opcji.Dla dzieci lepsze są zabawki. Z tego się na pewno ucieszą.
Według mnie fotelik to trafny prezent dla dziecka. Przyjemne z pożytecznym, a tym samym odciążenie rodziców od wydatków, których przymałym dziecku napewno im nie brakuje. Co do fotelika, to taki model mi utkwił pamięci niedawno recaro monza nova 2 seatfix Powinien się spodobać maluchowi i rodzicom, ma ładne obszycia i jest przede wszystkim bezpieczny dla dziecka.Fotelik to drogi upominek. Może lepiej po prostu jakąś zabawkę?
Też jestem tego zdania! Tym bardziej że dziecko na różnych etapach życia ma różne zainteresowania i zabawki można dopasować do aktualnych zainteresowań oraz wieku. Bardzo lubię zabawki interaktywne, które uczą nowych rzeczy, rozwijają zdolności manualne, itp. Moja niunia jest teraz na etapie bawienia się w dom i rodzinę. Dlatego na dzień dziecka planuję kupić jej wózek dla lalek. Fajne wózeczki znalazłam na https://www.mojebambino.pl/141-wozki-dl ... -akcesoria i to w bardzo fajnych cenach. Oleńka bardzo chciałaby mieć młodsze rodzeństwo, dlatego uważam że lala i wózek to idealny pomysł na prezent w tym momencieDla dzieci lepsze są zabawki. Z tego się na pewno ucieszą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości