Bilety na komunikacje miejską

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Bilety na komunikacje miejską

Postautor: Kassia340 » 01 mar 2019, 11:17

Polecam zapoznać się z ofertą kupna biletów na komunikacje miejską APLIKACJĄ MPAY - dużo taniej i wygodniej
https://www.mpay.pl/uslugi/bilety-komun ... /przemysl/
Kassia340
junior fellow

Re: Bilety na komunikacje miejską

Postautor: Beatrycze5 » 14 maja 2019, 8:07

Super, sama muszę się zapoznać bliżej z tą aplikacją.
Beatrycze5
junior fellow

Postautor: Hughes888 » 14 maja 2019, 8:32

Cieszę się, że ten post jest dla mnie bardzo przydatny, ponieważ zawiera wiele informacji. Zawsze wolę czytać treści wysokiej jakości i to. Transformice
Hughes888
newbie

Postautor: Kunka33 » 14 maja 2019, 13:37

Cieszę się, że ten post jest dla mnie bardzo przydatny, ponieważ zawiera wiele informacji. Zawsze wolę czytać treści wysokiej jakości i to. Transformice
Ale o co chodzi??
Kunka33
junior fellow

Postautor: Lwiątko91 » 14 maja 2019, 13:56

Ja też zawsze szukam promocji jeśli chodzi o transport. Ostatnio czytałam o zniżkach https://www.modlinbus.pl/artykul/bilety ... -kup-teraz - myślę, że warto z nich korzystać.
Lwiątko91
junior fellow

Postautor: fetuz » 22 kwie 2020, 18:23

Najlepiej jest zorganizować taki zakładowy przewóz pracowników, wówczas nie będzie konieczności wydawania pieniędzy na komunikację miejską na dojazdy do pracy. Tutaj https://albatrostravel.pl/ są dostępne przewozy pracowników , firma działa na rynku od wielu lat i oferuje profesjonalne usługi
fetuz
junior fellow

Postautor: wojtekPAKOSZ » 25 kwie 2020, 16:02

Ja teraz poważnie zastanawiam się nad wyrobieniem karty miejskiej. Jak do tej pory rzadko jeździłem autobusami, ale teraz zmieniam pracę i będę musiał tam dojeżdżać busem. Taka karta na pewno będzie mi potrzebna.

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 4:42

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken