Ja polecam oczywiście repetytoria ale również dobrodziejstwa internetu. Natknąłem się na tę stronkę: www.gettinenglish.com (polska stronka). Jest tam sporo testów gramatycznych, coś na słownictwo, pod ustna itp. Ja osobiście polecam i jest git majonez
Dzięki Ricky. Pomoż e mi na pewno do matury pisemnej i ustnej. I te testy on-line są rewelacyjne! no i przynajmniej stronka w pełni za darmo ^^ Dawać jeszcze inne pomysły:)
Co rzeczywistość nie każdemu można to polecić, ale zawsze zdecydowana większość osób powinna stanowić zadowolona że zdecyduje się na przyjęcie pożyczki bez BIK dodatkowe czytanie. Wbrew pozorom takie propozycje są generalnie bardzo dobre.
Rzeczywiście ta strona jest po prostu świetna. Na szczęście w Internecie jest więcej takich świetnych stron. Internet to dla nas dar od Boga.
___________________ Pisanie prac magisterskich z informatyki
Fajna strona w Internecie zawsze się przyda. Na niej zawsze można zarobić fajne pieniądze. Jak dla mnie to jest bardzo fajna sprawa!
_______________________________ Doktorskie prace z ekonomii
Dzięki za fajne linki. Kocham dobre strony w Internecie, ale jeszcze bardziej kocham dobre gry na konsolę.
______________________________ Tematy prac magisterskich z ekonomii
Jeśli chodzi o fajne stronki to wszystko zależy od tego czy chcesz z obrazkami, czy ze zdjęciami, czy z artykułami itp itd. Mało informacji podałeś, więc ciężko doradzić.
____ Gwiezdne Wojny Odrodzenie online