Praca domowa - krótki opis pokoju

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Praca domowa - krótki opis pokoju

Postautor: deepsite » 08 lis 2009, 19:43

Mógłby mi ktoś pomóc w poprawieniu pracy domowej dotyczącej opisu pokoju?

Po ang [wg. mnie]:
Entering to chamber, desk is placed after right part right now . Computer lies on the it, where I learn and work. In the desk are books for school and other thing, but on the desk I try have a few things. Going further, console is placed beside desk firm pioneer mainly dj, broadcasts on which play , but three pictures be placed over on wall right now hanging vertically and big poster from game with Lineage. We would leave on balkony further straight going so. But not, now they let's twist in right . We will meet my one of column, case is placed behind which right now , but bed in corner. This bed is very useful generally, because I like to sleep a lot. Second column is placed beside bed from other part, but circle with case right now , I hold garments in which. Opposite case but white is placed beside console, big heater and window, it shows by which trees few , to summer green, but in winter white. Beside case and shelf stands simultaneously doors where I hold equipment a bit, books, games and other trifles. Blue carpet lies on center of (means of) chamber on floor. Usually two black chairs be placed on it. It for chamber that so many . He is in general for Me sufficient and it is very nice ;)

Po polski [też… moje]:
PL .!
Po wejściu do pokoju, znajduje się zaraz po prawej stronie biurko. Leż…y na nim komputer, gdzie się uczę i pracuje. W biurku znajduje się parę róż…nych książ…ek do szkoły i inne rzeczy, a na biurku staram się trzymać mało rzeczy. Idąc dalej, obok biurka znajduje się konsola dj głównie firmy Pioneer, na której gram audycje radiowe, a zaraz nad nią znajdują się trzy obrazki wiszące na ścianie pionowo oraz duż…y plakat z gry Lineage II. Idąc tak dalej prosto wyszlibyśmy na balkon. Ale nie, skręćmy teraz w prawo. Natrafimy na jedną z moich kolumn, za którą znajduje się zaraz szafka, a w rogu łóż…ko. Ogólnie to łóż…ko jest bardzo przydatne, gdyż… lubię duż…o spać. Obok łóż…ka (z drugiej strony) znajduje się druga kolumna, a z zaraz koło niej szafa, w której trzymam ciuchy. Naprzeciw szafy a obok konsoli znajduje się biały, duż…y grzejnik oraz okno, przez które wyłania się parę drzew, w lecie zielonych, a w zimie białych. Zaś obok szafy i jednocześnie drzwi stoi półka gdzie trzymam trochę sprzętu, książ…ki, gry i inne drobiazgi. Na środku pokoju leż…y na podłodze niebieski dywan. Zazwyczaj na nim znajdują się dwa czarne krzesła. To tyle co do pokoju. Ogółem jest on dla mnie wystarczalny i jest bardzo przyjemny ;)
deepsite

Re: Praca domowa - krótki opis pokoju

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 16:58

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken