PORAW JEŚLI UMIESZ

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

PORAW JEŚLI UMIESZ

Postautor: kwiatek000 » 06 gru 2009, 21:26

za 20 lat będę mieć 45 lat,myślę ż…e będę mieć dwoje dzieci,kota i psa.chciałabym spełniać się zawodowo,w swojej pracy,moż…e będę pracować również… charytatywnie.chciałabym spędzać kilka godz. tygodniowo na siłowni i spędzać czas z rodziną.Na pewno trochę przytyję i zmieni się moja twarz.Chcę prowadzić stabilne ż…ycie kobiety po 40 ce.

FOR TWENTY YEARS,I WILL HAVE FORTY FIVE YEARS OLD,I THING THAT I WILL HAVE TWO CHILDRENS DOG AND CAT.INTENTION GRANT MUMS PROFESSIONALLY,IN MAY WORK.MAYBE I WILL WORK CHARITABLY ALSO.I WILL SPEND SEVERAL HOURS ON POWER STATION WEEKLY,AND SPEND TIME WITH FAMILY.SURLEY I WILL ADOPT ON WEIHGT A BIT AND IT WILL BE CHNGED MY FACE.STABLE LIFE WANTS TO LEAD AS WOMEN AFTER FORTY.
kwiatek000

poprawione

Postautor: emily1987 » 06 gru 2009, 22:39

Hej,
Twoja praca byłaby prawie nieczytelna dla Anglika, ale grunt, ż…e przynajmniej coś napisałaś :) Poprawiłam, nie gwarantuję, ż…e jest idealnie dobrze, ale ż…adnych duż…ych błędów na pewno nie ma:

For twenty years I will be forty-five years old. I think I will have two children, a dog and a cat. I would like to be successful in my job, probably I will support charity institutions. In my future I would like to spend several hours per week in a gym. I would like to spend a lot of time with my family as well. I’m convinced I will put on weight and my face will change. For twenty years I would like to lead a stable life.
emily1987

Re: PORAW JEŚLI UMIESZ

Postautor: vlord » 06 cze 2022, 17:51

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken