Korba1986 pisze:Dołączam do wątku jako entuzjastka supermemo z pytaniem doświadczonych uż ytkowników/uczniów, czy ktoś miał okazje testować Olive Green i jak ocenia? Chciałabym zakupić cały kurs, bo dotychczas jestem zadowolona z tej metody ale dla pewności pytam tu i tam.
-> https://www.youtube.com/watch?v=6BTTqapkF0k
Z góry dziękuję za wszelkie opinie.
powiem ci ż e duż o w internecie na temat supermemo i to bardzo pozytywnych, jak będziesz sie uczył to daj znać na bież ąco jak ci idzie.onequinn94 pisze:Ja właśnie również przymierzam się do tej metody, do tej pory próbowałam już chyba naprawdę wszystkich ale ż adna nie skutkowała dlatego ta jest już moją ostatnią nadzieją ale nadal szukam opinii na jej temat
Dzięki za polecenie metody z chęcią o niej pocztam.Ta metoda SuperMemo jest po prostu cudowna. Uwielbiam po prostu z nich korzystać. One są niesamowite!