PRACA MAGISTERSKA "DISCOURSE"

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Re: PRACA MAGISTERSKA "DISCOURSE"

Postautor: biancaneve200 » 11 maja 2007, 21:55

witam, mam dość duż…y problem..jestem na seminarium magisterskim o jakż…e dumnie brzmiącym tytule Socio-cultural and psychological aspects of verbal behaviour. promotor kazał nam podać temat pracy, a ja szczerze mówiąc za bardzo nie wiem o czym pisać...pewne jest jedno-ma to dotyczyć dyskursu.,.promotor stwierdził, ż…e tyle było prac na temat języka polityki i reklam,ze on wolalby cos innego...tylko problem co???zastanawiam się wlasnie czy jesli chodzi o dyskurs to czy moge pisać np o dyskursie jakeijs postaci z ksiazki nie wiem np poirota z agathy christie??wiem ze brzmi to komicznie , ale jestem już… naprawde zdesperowana...blagam o pomoc, o podsuniecie pomyslu...pozdrawiam
biancaneve200
newbie

Postautor: Visitor » 11 maja 2007, 23:39

Moż…e język jakichś wybranego rodzaju forów internetowych?
Visitor

Postautor: StudentinLondon » 27 lut 2008, 21:40

Hey,
Studiuje w Londynie i wlasnie skonczyam projekt na temat Conversation Analysis. Polegal on na tym, ze trzeba bylo zanalizowac minute spontanicznej konwersacji. Ja zrobilam big brothera w wielkiej brytanii bo z nagrywaniem to ciezko, ale jesli ma to byc discourse to mozesz skupic sie wlasnie na conversation analysis. Sa rozne features takie jak: organization of turn-taking, overlapping, preference organisation itd. Jesli masz jakies pytanie to mozesz napisac do mnie na maila, postaram sie pomoc: dollores@gmail.com

Mam nadzieje, ze jakos pomoglam:)
StudentinLondon

Re: PRACA MAGISTERSKA

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 1:07

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken