Culture teaching

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

Culture teaching

Postautor: Ala_B » 17 paź 2008, 20:03

A jednak zmiana tematu. Wraz z promotorką postawiłyśmy na temat:
Effective ways of culture teaching in primary school.

Czy ktoś poleci jakąś publikację na ten temat? Jutro śmigam do biblioteki. Ale moż…na wypoż…yczyć 2 książ…ki na raz, więc przydałyby się jakieś rekomendację, co jest waż…ne i moż…e się przydać :)
Ala_B

Re: Culture teaching

Postautor: xeo » 02 lis 2008, 0:36

Praca magisterska o nauczaniu kultury (tylko plagiatu nie popełnij)
http://www.utlib.ee/ekollekt/diss/mag/2 ... luveer.pdf
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Ala_B » 04 lis 2008, 20:56

Jestem pod duż…ym wraż…eniem!!! Dzięki serdeczne. Tylko... szczerze mówiąc... już… trochę zarzuciłam temat i pomyślałam, ż…eby pogadać z promotorką o zmianie tematu, bo nic ciekawego na razie nie znalazłam w literaturze. Właściwie to nic nie znalazłam, raczej "kultura" w innym znaczeniu, a nie nauczanie kultury :/ Ale to jeszcze nie ostatnie słowo, jeszcze poszparam w bibliotekach. W kazdym razie mówię wielkie DZIĘ KUJĘ  i pozdrawiam serdecznie, bo jesteś naprawdę niezastąpiony :)
Ala_B

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 9:38

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken