Postautor: ewciasta » 17 lut 2009, 18:31
oto moja propozycja:
„Food-related vocabulary in the process of skill development of teenage language learners”
1. Introduction
2. Development of integrated skills in the junior high school.
2.1. Reading
2.2. Writining
2.3. Speaking
2.4. Listening
3. Teenagers as a learner group.
4. Working conditions
4.1. The school and the class
4.2. The students
5. Didactic and methodic analysis
5.1. Communication areas and communication situations.
5.2. Objectives and course of the lesson
5.2.1. The main objectiv of the activities
5.2.2. Objectives and course of the first lesson
5.2.3. Objectives and course of the second lesson
6. Verfication of the gained knowledge
7. Evaluation.
8. Bibliography.
W czwartym rozdziale chcę opisać szczegółowe warunki, jakie mogły mieć znaczenie na przebieg jednostek lekcyjnych, np. rodzaj szkoły i warunki w niej panujące, rozłoż
enie ławek w klasie, dostęp do środków dydaktycznych itp.
5.1. opis sytuacji i obszarów komunikacyjnych jake będą realizowane na lekcjach
5.2. cele główne i szczegółowe oraz przebieg lekcji (konspekty)
6. W jaki sposób zostało sprawdzone, czy cele zostały osiągnięte,; w jaki sposób została sprawdzona wiedza uczniów
Czy coś jeszcze powinnam ująć? Wiem ż
e język moż
e nie jest zbyt metodyczny, ale...
Z góry dziękuję za pomoc