przygotowanie do matury w tfls

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

przygotowanie do matury w tfls

Postautor: exelek » 06 sie 2013, 19:07

Zastanawiam się nad zapisaniem syna na kurs przygotowujący do matury z angielskiego. Sama chodziłam do tej szkoły na włoski i mam miłe wspomnienia ale to było 5 lat temu. Co o tym myślicie? Moż…e ktoś zna jakieś lepsze szkoły językowe?
exelek

Re: przygotowanie do matury w tfls

Postautor: sedricka » 20 sie 2013, 12:12

Nie trzeba zmieniac. Szkola tfls jest faktycznie chyba najlepsza w warszawie. Maja dobrych lektorow z doswiadczeniem, a to nawet widac po wynikach egzaminow ze potrafia przygotowac. Czesto organizuja probne egzminy dzieki temu wiadomo na jakim jest sie poziomie. Chodzilam tam 2 lata temu ale wiem ze nadal trxymaja wysoki poziom.
sedricka

Re: przygotowanie do matury w tfls

Postautor: baselka » 15 wrz 2013, 20:30

W zeszłym roku zdawałam maturę po kursie w TFLS. Teraz przygotowuję się do CAE, wysoki poziom zajęć. Lektor jest bardzo miły i kompetentny. Dodatkowo przy zapisie dostałam bezpłatnie konwersacje z nativem . Zdecydowanie polecam. Jedna z lepszych szkół , gdyż… równomiernie nacisk jest kładziony na mówienie i gramatykę oraz dają gwarancję zdania egzaminów. A jeśli ktoś mimo kursu nie zda to dają kolejny kurs gratis.
baselka