Szkoła Językowa Kraków - angielski

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Postautor: misska_ » 29 sty 2014, 18:27

Chciałabym się zapisać do jednej ze szkół językowych: Lincoln lub Inter Lang & Text. Bardzo odpowiada mi ich lokalizacją no i mają dobre opinie.
Którą polecacie? :)
misska_

Postautor: andzia82 » 04 lut 2014, 12:15

Lokalizacja faktycznie dobra. Oczywiście dla wszystkich, którzy szukają Szkoły w centrum miasta.
W sumie obie szkoły mają dobre opinie. Wydaje mi się, ż…e Lincoln to taka "fabryka", a mniejszy Inter Lang powinien mieć bardziej indywidualne podejście do Kursantów. Moż…e ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi Szkołami?
andzia82

Re: Szkoła Językowa Kraków - angielski

Postautor: Kolendra » 25 lut 2014, 9:28

ja z kolei postawiałam na Glossę przy Dietla, na początek normalny kurs na miejscu, ale też… mam zamiar się wybrać na kurs językowy za granicą, dokładnie w Anglii. Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie, ż…eby się uczyć angielskiego za granicą.
Kolendra
newbie

Postautor: dzienzadniem » 29 lip 2014, 8:15

na pewno lokalizacja ma znaczenie, ż…eby nie tracić czasu na dojazdy. Ale jednak waż…niejszy jest poziom nauczania. Jak będzie ktoś z was szukało dobrej szkoły tutaj jest ranking http://expolingua.pl/ na pewno ułatwi wybór
dzienzadniem
newbie

Postautor: Misiek321 » 26 sie 2014, 14:18

Ja osobiście polecam jednak kształcenie w internecie, dzięki temu moż…emy sobie wyjechać i bez problemów nadal się kształcić. Jest to nie wątpliwie ułatwienie. Ja sam korzystam na co dzień z : www.chatterbox.pl co polecam wszystkim innym
Misiek321
newbie

Postautor: AleksandraSana » 27 sie 2014, 8:22

Moim zdaniem poziom nauczania jest najważ…niejszy, czasem warto zrobić te dodatkowe kilometry. Szczególnie, ż…e za te kursy płacimy. Wolę dojeż…dż…ać dalej i wiedzieć za co płacę. Interesujące kursy językowe moż…esz znaleźć też… w http://www.berlitz.pl/pl/krakow/. Obejrzałam ofertę i jak dla mnie warto będzie dojeż…dż…ać.
AleksandraSana
newbie