Tłumaczonko :) niepilne

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Tłumaczonko :) niepilne

Postautor: violet34 » 08 sty 2008, 16:57

Hej. Chciałabym ż…eby ktos mi móg przetłumaczyć ten tekst na j. angielski.
Jestem zalogowana na pewnej polsko - angielskiej stronie i potrzebuję prezentacji w obu językach :)
Uczę się angielskiego od niedawna ( od 4 miesięcy ) i nie znam zbyt dobrze. Niepilne. Z góry dzięx
--------------------------------------
Cześć. Jestem violet34. moje prawdziwe imię to wioleta. mam 11 lat. mieszkam w okolicy warszawy w małej miejscowości. Interesuję się wszystkim co ma cztery łapy - psy, koty =] Mam w domy 1 pieska. Wabi się sara. Po za tym baardzo lubię grać na komputerze ( zwłaszcza serwować na tej stronie ) czytać powieści przygodowe :) Jeśli chcesz mnie poznać, pisz !! Pozdrawiam =]=]

Ps. Wpisujcie się do księgi gości !

-----------------------------------------------------

Z góry bardzo dziękuję :)
violet34

tłumaczenie tekstu

Postautor: bgztmgfd » 08 sty 2008, 19:14

Hi. My name is Violetta. I'm 24 years old. I live near Warsaw, in a small town. I'm interesting in animmals - dogs, cats. I have a dog. Her name is Sara. I like playing on the computer very much, reas adventure novels and especially use this website.
If you would like to meet me just write.

Don't forget to register into a guest's book.

pozdrawiam

E
bgztmgfd

zdeczko to poprawimy i będzie dobrze!!!!

Postautor: przedka » 08 sty 2008, 21:07

My name is violet34. My true one is Violetta. I am eleven years old and I live in a small town near Warsaw. I'm [color=brown]interested in everything which has got four paws for instance dogs and cats.
I have got a dog in my house. She's called Sarah. After all I like playing computer games, especially surfing on this page, reading adventure books. If you want to meet me, write. My regards, ...

PS. Sign in the guest book, please.[/color]

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
przedka
junior fellow

Re: Tłumaczonko :) niepilne

Postautor: violet34 » 10 sty 2008, 16:08

baaardzo dziękuję !!! :kiss: :kiss: :przytul: :przytul: :kiss: :kiss: :przytul: :przytul:
violet34

Re: Tłumaczonko :) niepilne

Postautor: przemeklew » 13 sty 2008, 15:14

I'm interesting - znaczy jestem interesujący/a
I'm interested in - jestem zainteresowany

Często to mylimy. Szczególnie uczniowie w szkole.
Pozdrawiam.
przemeklew
greenhorn