Witam przepraszam ż
e was tak męcze ale... dłuż
sze prace mi nei wychodzą:( ćwicze ale niestety:( mam kolejną prośbe o przetłumaczenie tekstu na język angielski....
droga Madziu
Na początku tego listu chciałabym Cię serdecznie pozdrowić. Pisze bo chce Podziękować za list i przypomnieć o feriach które w tym roku spędzamy u mnie w Polsce mam nadzieje ze nie zapomniałaś.?
Wybacz ale niestety nie odbiorę cie z lotniska ponieważ
będę na pochówku cioci. Powiem ci jak do mnie dojechać wychodząc z lotniska po prawej stronie będzie przystanek autobusowy i z tamta dostaniesz się do mnie autobusem numer 34.Droga zajmie godzinę będę czekać na 8 przystanku. Mam nadzieje ze sobie poradzisz
Zaplanowałam jak spędzimy te ferie jeśli się zgodzisz pierwszy tydzień jak tylko przyjedziesz pojedziemy w góry na narty w drugi tydzień będziemy z moja rodzina u dziadków na pewno będzie miło i nie będziemy się nudzić pokaż
e Ci tez nasze miasto ale Oczywiście, ty zdecydujesz o miejscach zwiedzania , ale ja polecałabym Wawel. Jest tam wiele eksponatów z wszystkich krajów europejskich. Przy zamku wznosi się znana Katedra Zygmuntowska, pod którą są pochowani wielcy i sławni Polacy. Na szczycie jednej z wież
katedry moż
na zobaczyć dzwon Zygmunta. Nie moż
na być w Krakowie i nie zwiedzić Wawelu. Warto też
przyjść na krakowski rynek w południe i posłuchać hejnału. Jest jeszcze wiele innych, równie ciekawych miejsc. Myślę ze Ci się tu spodoba .Zabierz cieple ubrania ż
ebyś się tu nie rozchorowała.
Cieszę się ze spędzimy tyle czasu razem i już
się nie mogę doczekać. Do zobaczenia