Hej! Mam takie zadanie na angielski: use the cues and write a letter of complaint. Rememeber about the proper layout and style.
cues: 25th July,2004; the manager, Computer World, 24 Henbury Hill, Henbury, SK 13 9NW; bought computer, 20th July; printer stopped working; shop assistant refused to have it serviced; didn't have a receipt; found a receipt; didn't want replacement; want a refused.
Szanowna Pani/Pani
Pisze o reklamacji drukarki, którą zakupiłam w pańskim sklepie 20 lipca, z komputerem i skanerem. Jeszcze tego samego dnia próbowałam uruchomić drukarkę, ale ona nie chciała działać. Wkrótce potem drukarka zaczęła działać, ale drukowała tylko do pół strony. Po jeszcze paru próbach w ogóle nie drukowała, mimo, ż
e był jeszcze cały pojemnik tuszu. Następnego dnia postanowiłam przyjść i wymienić drukarkę na nową. Podeszłam do sprzedawcy i przedstawiłam mu moją sytuację. On był zaskoczony, ale odmówił mi wzięcia drukarki do naprawy. Uzasadnił to tym, ż
e nie miałam paragonu, ale przecież
na opakowaniu był znak Państwa firmy. Poszłam do domu i przyniosłam paragon, ale sprzedawca nadal nie chciał mi pomóc.
Nie chcę zamiany drukarki na inną, ponieważ
ta miała dodatkową funkcję, której inne w pańskim sklepie nie mają. Jeż
eli nie chcą mi Państwo pomóc to chcę zwrotu pieniędzy za drukarkę. Mam nadzieję ż
e podejmie pan odpowiednie kroki.
Z poważ
aniem
XHFJKS
Dear Sir/ Madam
I am writing to complain about printer, which I bought in your shop on 20th July, with computer and scanner. (Jeszcze tego samego dnia) I tryed to started printer, but she didn't work. Soon afterr printer worked, but printed yet to half page. After yet some test ceased at all printed, despite, that was yet all bin ink. Next day I decide come and exchange printer on the new one. I came to the shop assistant and I described him my situation. He was surprised, but refused me have it service. He justified the, that I didn't have a receipt, but yet on the pack printer was sign yours shop. I went to home and I brought this receipt. The shop assistant still didn't want help me. I didn't want replace curent printer to other one, because this one have additional function, which other in yours shop dont' have. It you won't help me my money back. I hope that you will take care about eberything.
Yours faithfully
XHFJKS
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi to sprawdził. Z góry dzięki