Prosze o sprawdzenie 2 e-maili...

Ty odrabiasz, my sprawdzamy.

Prosze o sprawdzenie 2 e-maili...

Postautor: Albatross201 » 18 lis 2010, 7:33

Prosze o sprawdzenie dwóch e-maili.

AD 1.

Witam panie John,
Pisze do pana ponieważ… 20 grudnia 2010 roku odbędzie się uroczyste otwarcie nowego budynku w firmie ADM. Ostanio widziałem pana wywiad w TV i wiem ż…e pracował pan w starym budynku przez 50 lat.Uważ…am ż…e wie pan bardzo duż…o na temat tej firmy. Chciałbym ż…eby pan wygłosił przemowe z okacji otawrcia tego budynku. Mam nadzieje ż…e pan się zgodzi.Byłbym wdzięczny za w miare szybką odpowiedź.
Z poważ…aniem
Krzysztof Kościółek

Dear Mr. John,
I'm writing to you becouse on the day twenty december this years will be open ceremony a new building at ADM company.I recently saw a television interview with you and I know that you worked int the old building for 50 years.I think that you know very mach about this company.I would ask you for make a speech as part of the opening ceremony. I hope that you will agree. I would appreciate a reply at your earliest convenience.
Yours faithfully,
XYZ

AD 2.

Cześć James,
Chciałbym Cię poinformować ż…e nastepnego lata biore ślub.Rozpocząlem już… organizacje przyjęcia weselnego i chcialbym ż…ebyś wygłosił przemowe na moim weselu. Wiem ż…e mieszkasz bardzo daleko ale jest to dla mnie bardzo waż…ne. Dlaczego Ty? Bardzo Cię lubie i jesteś moim najlepszym przyjacielem. Mam nadzieje ż…e nieodmówisz.
Czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie.
XYZ

Hi James,
I would like to tell you that I call the wendding. I started to organize the wedding reception and I would ask you make a speech at the my wedding reception.I know that you live very far away but it's for me very important. What did I choose you?I choose you becouse I like you and you are my best friend. I hope that you won't refuse.
I looking forward to hearing from you.
Take care.
XYZ
Albatross201
newbie

Re: Prosze o sprawdzenie 2 e-maili...

Postautor: vlord » 07 cze 2022, 2:55

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken